AKTUELNO

Velika završnica četvrte sezone.

Više nego uspešna četvrta sezona najgledanije emisije o poznatima “Premijera – Vikend specijal” završiće se onako kako je i protekla – ekskluzivnim intervjuomsa velikom regionalnom zvedom u posebnom terminu. Ognjen Nestorović će u velikoj završnici ove sezone, u četvrtak  6. avgusta od 22 časa, ugostiti Maju Berović, koja će predstaviti svoj osmi studijski album pod nazivom “Intime” sa 10 novih pesama. 

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Maja Berović, srpska pop-folk pevačica poreklom iz Bosne i Hercegovine, imala je tu lošu sreću da pripada generaciji koja je odrasla tokom rata, zbog čega je morala da se iz Mašeića preseli u Bratunac, gde je išla u školu i prvi put počela da pokazuje interesovanje i uči o muzici. Maja je muzičku karijeru započela 2006. godine, da bi godinu dana kasnije snimila svoj debi album “Život uživo”, sa kog se izdvojila pesma “Džin i limunada”, koja je i danas veliki hit. Već sledeće godine objavljuje album “Crno zlato”, da bi ubrzo objavila i singl “Koliko te ludo volim ja”, nakon čega je napravila dužu pauzu tokom koje je nastupala u klubovima. 

Njen veliki proboj dogodio se 2011. godine , kada objavjuje treći album “Maya”, sa kog se izdvojila pesma “Devojčako prezime”, koja je osvojila nagradu za Hit godine. Maja je ubrzo potpsala ugovor sa izdavačkom kućom “City Records”, za koju je objavila pesmu “Leti ptico slobodno”, a 2012. godine i četvrti album “Djevojka sa juga”, nakon čega je održala prvi koncert u Beogradu 2013. godine. Sa pesmom “Alkohol” je 2014. godine postigla veliki uspeh na Pinkvom muzičkom festivalu. Za peti album “Opasne vode”, Maja je promenila zvuk i stil, ali saradnju sa “City Recordsom” nije menjala. 

Foto: Promo

Nakon singla “Pauza”, usledila je prva saradnja sa bosanskim rep dvojcem Džala Bratom i Buba Krelijem na pesmi “To me radi”, koja sasvim sigurno predstavlja prekratnicu u njenoj karijeri. Saradnju sa Džalom i Bubom nastavila je na šestom albumu “Viktorijina tajna”, koji je takođe izdala za “City Records”. Ovaj album doneo je urbaniji zvuk u odnosu na ranija pop-folk izdanja, a Maji je doneo više od 250.000.000 pregleda na Jutjubu. Ubrzo je sa sarajevskim rep dvojcem krenula na američku turneju, a 2018. godine Maja je objavila sedmi album, simboličnog naziva “7”. Svoj do sada naveći solistički koncert, pod nazivom “U pravo vreme” održala je u Beogradu 2018. godine u “Štark” areni i u Novom Sadu u “Spensu”. Sledeće godine objavljuje duetsku pesmu sa Acom Lukasom “Problem”, a isti dan je nastupala na superfinalnoj žurci druge sezone najgledanijeg rijalitija “Zadruga”. U novembru je svoje obožavaoce obradovala pesmama “Zmaj” i “Uloga”. Sada, za 2020. Godinu spremila je osmi album koji nosi naziv “Intime”, a koji će ekskluzivno predstaviti u “Premijera – Vikend specijalu”. 

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Poslednja emisija u četvrtoj sezoni “Premijera –Vikend specijala” biće u vanrednom terminu – u četvrtak 6. avgusta od 22 časa, a čitava dva sata biće posvećena upravo Maji Berović. Ognjen Nestorović će sa Majom u studiju sumirati njenu 13 godina dugu karijeru – kako je izgledao njen put od “Džina i limunade” pa sve do beogradske arene, “Zmaja”, “Uloge” i novog albuma, sa kakvim izazovima se suočavala na svom putu i da li je na samom početku očekivala da će postati regionalna zvezda. Osim što će premijerno predstaviti čak deset novih pesama sa novog albuma “Intime”, o Majinoj karijeri, ali i privatnom životu, govoriće njeni saradnici, porodica i prijatelji.

Kao i uvek, premijerna ekipa je temeljno pristupila i ovoj emisiji, te ćete videti brojne rubrike posvećene Majinom životu i karijeri, ekskluzivni intervjue sa njenim veoma bliskim ljudima, zanimljivosti, ali i velika iznenađenja. 

Ne propustite spektakularnu završnicu uspešne sezone i ekskluzivno gostovanje Maje Berović u najgledanijoj emisiji o poznatima “Premijera – Vikend specijal” u četvrtak u 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Maja Berović

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Premijera Vikend Specijal