AKTUELNO

Nije ranije stigao da mu odgovori jer uživa u životu.

I nakon što su napustili rijaliti program "Zadruga 3", strasti između Vladimira Tomovića i Edisa Fetića se ne smiruju. Njih dvojica sada ratuju putem društvene mreže Instagram, gde je prvo Vladimir imao poruku za Fetića.

Foto: Pink.rs/S. Kojić

Sve je krenulo nakon izjave Edisa Fetića u emisiji "Zadruga - Narod pita", koji nije imao lepo mišljenje o Tomoviću, onda mu je Vladimir odgovorio na Instagramu, a sada Fetić uzvraća udarac.

Foto: TV Pink Printscreen

Eh, nađoh malo vremena, pošto sam zauzet uživanjem u životu, da se obratim bivšem pesniku, a sadašnjem malterdžiji. Vidim da se baviš mojim životom i vidim da si upoznat gde sam se vratio. Aludiraš na topli dom i porodicu. Ja za razliku od tebe imam troje zlatne dece koja me vole do neba, imam kuću, stanove, automobile, gde se ne otvaraju vrata nego reaguju na otisak, ali to je već daleka budućnost za tebe - napisao je Edo i dodao:

Foto: Instagram.com

Što se tiče rijalitija, do sada smo pričali argumentima, kako vi dobri rijaliti igrači kažete. A u ovom slučaju argumenti su: Da si ti kao dobar igrač završio učešće u prvom kolu, a ja kao loš ostao do finala, a zamisli, nisam ni igrao. I usput imam pobedu na Zadrugoviziji bez da sam jeo bube i crve. Tako da treniraj još par Zadruga, pa ako budem opet nekad imao vremena navratiću da te preslušam. Da si mi živ i zdrav - poručio je Edo, Tomoviću.

Autor: Srđan Kuvekalović