AKTUELNO

Kockareva je nedavno pričala o svom detinjstvu, ljubavnom životu, razvodu, a sada je otkrila da li trenutno uživa u emotivnom zanosu.

Pevačica i pobednica ,,Zadruge 1" Kristina Kija Kockar u emisiji ,,Amidži šou" otvorila je dušu po pitanju ljubavnog stanja. Naime, poznato je da se Kija razvela od Slobe Radanovića, a kada ju je voditelj Ognjen Amidžić upitao da li sada ima emotivnog partnera, njen odgovor je sve iznenadio.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić

Foto: TV Pink Printscreen

Delujem da cvetam... Ja sam se otvorila, jer je bio taj moj život, pre toga sam pričala kakva sam bila kao beba, nije se svelo na moju ljubavnu priču, pa je ljudima to i dalje interesantno. Danas je četvrti, za nekoliko dana će biti dvogodišnjica od mog razvoda. I dalje je aktuelno to, ljudi i dalje klikću, očigledno, jer me mediji pitaju. Sa moje strane je to davno završeno i negde sam pročitala: ,,Koliko pričate o Slobodanu, da svakog sledećeg dečka neće upoznati sa publikom". I to je tačno, jer bi ga razapeli... Rekla sam, moj partner, ako bude ikad bio prikazan u javnosti, ili ću nositi njegovo dete, ili prsten na ruci, ili ćemo bar živeti zajedno - rekla je Kija.

Autor: O.Bogdanović

#Kija Kockar

#Sloba Radanović