AKTUELNO

Trenutno ima 102 kilograma i želi da to što pre promeni.

Miljana Kulić se nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga 3" znatno ugojila, a sada je odlučila da to promeni. Ona planira da za mesec dana skine čak 40 kilograma, a to će joj poći za rukom uz pomoć liposukcije. O tome je obavestila svoje fanove putem društvene mreže Instagram.

Foto: TV Pink Printscreen

Liposukcija je zakazana! Sa ponosom mogu da kažem da ću do kraja meseca imati 40 kilograma manje... 102-40=? - napisala je Miksi i dodala:
Koliko je bolesnika koji podržavate devojku šro je Vladimiru Tomoviću gurala prst u zadnjicu, j**ala se sa dva muškarca u jednoj sezoni, je**o je deda u invalidskim kolicima za novac, oženjen. Baš zbog toga sam i MK, jer moj obraz je čist. A blago vama koji iza tastature vređate mene, a uzor vam je Iva, znači i vi ste takvi. Sa hirurgom sam danas imala konsultaciju i tvrdi da će moju kilažu dovesti do savršenstva, isto tako i usne. A ovo je za sve vas (emotikon srednjeg prsta) da vam Iva gurne u du*ence, kao što je i Tomoviću.

Foto: Pink.rs/O.Bogdanović

Nije baš jasno kakve veze Iva Grgurić ima sa mršavljenjem Miljane Kulić te je ova bivša zadrugarka spomenula baš pobednicu "Zadruge 3" u svom postu od liposukciji... Bilo kako bilo, ostaje da vidimo da li će Miljana zaista uspeti da za mesec dana skine neverovatnih 40 kilograma i vrati se u top formu.

Autor: J.Đ.

#Iva Grgurić

#Liposukcija

#Miljana Kulić