AKTUELNO

Teška sudbina popularne pevačice je isplivala na videlo!

Voditelj i autor emisije ,,Premijera - Vikend specijal" Ognjen Nestorović ugostio je u specijalnom izdanju muzičku zvezdu Maju Berović, koja je premijerno predstavila svoj novi album ,,Intime". 

Do sada je ćutala o svom detinjstvu, nije želela da ističe, te je u emisiji kod voditelja Ognjena progovorila o svim teškim trenucima sa kojima se suočila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tu bila gotova, tolika me je trema uhvatila, da ti ne možeš da veruješ, znam kako sam se osećala. Ja sam neko ko nikada nije imao tremu od javnog nastupa, ali kada sam se pojavila na toj sceni, o kojoj sam maštala, sam se izgubila - izjavila je Maja i dodala:
Ja kao i većina mojih vršnjaka, nismo imali blistavo detinjstvo, da smo mogli da se igramo na ulici, ali ja uvek gledam lepšu stranu, ma koliko crno bilo, ja gledam pozitivnu stvar i šta mogu iz toga pozitivno da izvučem. Kada se priča o mom detinjstvu, ja se setim igre ispred kuće. Imali smo ogromno zeleno prostranstvo, da li sa loptama ili sa barbikama. Upadala sam u potok, ma svega je tu bilo... Trudim se da se setim tih lepih stvari, a ne loših. Od budućnosti i sadašnjosti se živi i to je to - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Popularna pevačica je progovorila i o pokojnom ocu, te je otkrila da je na njega povukla talenat za pevanje.

Moj pokojni otac je bio talentovan, pevao je sevdalinke. Ja volim te stare sevdalinke - izjavila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: O.Bogdanović

#Maja Berović