AKTUELNO

Ovo su svi čekali da čuju!

U novom izdanju emisije ,,Amnezija", koja se emituje na Pink radiju - 91.3 voditelj Bora Santana ugostio je budućeg zadrugara Kristijana Golubovića.

Rijaliti zvezda Miljana Kulić, uključila se u emisiju kako bi popričala sa Kristijanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogu da kažem da me je Kristijan baš nasmejao, kada je pričao o svom zmaju i kako su gledale devojke u njegovog zmaja, samo mi nije jasno kako je on to dozvolio? - upitala je Miljana.
Pa nisam mogao na drugo mesto da se presvučem - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da ćemo se mi super družiti u Zadruzi, ja se isto tako nikoga ne plašim. Ti si morao da deliš novac sa Stanijom, bilo je pošteno da ti da novac, ja sam to i rekla u Zadruzi. Ti si pokazao da si vredan čovek. Šta ti govori o našem narodu, kada podržavaju takve pobednike, osim Kije Kockar? - upitala je Kulićeva misleći na Ivu Grgurić i Lunu Đogani.
Svaka roba ima svog kupca, one su se dopale i glasili su na taj način. I dalje žalim što Medenica nije pobedila, nego neko ko je baš mene izneverio i neke principe i dogovore, a nisu u pitanju pare. Cela ta priča je ispala trula, jer smo bili tri ratna druga, a išli smo do kraja, tu smo tako reagovali, a u Zadruzi, ono što sam gledao, nije na čast mnogima što su radili, ali njihova publika je odlučila da oni pobede - odgovorio je Golubović.

Kulićeva je upitala budućeg cimera da li će biti zaštitnik žena u ,,Zadruzi 4"?

Tako je i počeo naš kontakt, onaj čovek koji je bio kao njen prijatelj, je počeo da je poliva i vređa, a situacija je bila ono, neko zlato je spominjano, a na kraju je bilo da je dr*lja i ja sam stao u njenu zaštitu, tako se ne ponaša prema ženama - odgovorio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: O.Bogdanović

#Zadruga