AKTUELNO

Mirko je dao iskrene odgovore.

Gosti u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Miljana Kulić, Ermina Pašović i Mirko Gavrić

U program se uključio gledalac Dejan iz Beograda.

Mirko je najinteligentniji rijaliti učesnik uz Mikija Đuričića. Ne slažem se sa svim njegovim stvarima. Orozović ne zna da se snađe u tom društvu. Marko Đedović, Mića su inteligentni. Miljana je nešto najgore što se desilo na prostorima. Ermina izgleda prelepo, bila si i drug i brat. Mane zna i sama. Pitanje za Mirka, zašto je toliko branio Anabelu od Lune? Ne podnosim Marka, Anabelu volim, ona je najlepša žena Jugoslavije - govorio je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Kod njega je najveći problem socijalna inteligencija, jako se slabo uklapa u kolektiv, na pogrešan način sebe želi da istakne kao drug, prijatelj. Natakao je sebi ono na glavu,trudio se da bi bio deo čopora - odgovorio je Mirko o Orozoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela i ja smo dugogodišnji prijatelji, ja je nisam branio od Lune, ja sam bio uz nju. Neću da stajem u odnos majke i ćerke, jer je neraskidiv. To mora prirodno da se reši. Ja sam govorio istinu, a istina je bila na Anabelinoj strani. Ona je majka, ona je žensko. I ja sam dete samohrane majke. Poštujem žene, kao muškarac ću ih uvek braniti - odgovorio je Mirko vezano za Anabelu.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga