AKTUELNO

Smatra da ima nade da se pomire.

Tokom deset meseci boravka na imanju u Šimanovcima, brojni zadrugarski parovi uživali su u simpatijama miliona. Ipak, nakon što su napustili "Zadrugu" mnogi parovi su raskinuli svoje veze. Među njima su i Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što znate, slobodna sam. Mi smo raskinuli... Evo, piše mi. Neću pokazati šta mi piše. Mi se tako malo posvađamo, ali ništa specijalno. Normalne neke ljubavne svađe. Mi kao da smo zajedno, a nismo zajedno. Po ceo dan smo na vezi. Ne možemo jedno bez drugog. Ne znam šta ću sad. Videćemo da prođe još koji dan, pa da se vidimo. Meni baš teško pada. I njemu teško pada, ali neće to da prizna. Ne znam... Izgubljena sam - rekla je Mina za emisiju Premijera.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur je neko vreme živeo kod Mine, a nakon raskida Ajdarpašića je ugostio u svom porodičnom domu Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi taj dan baš kada smo se razišli, stan je bio prodat. Mi smo trebali da budemo zajedno, ali smo se razdvojili. Ja ne dolazim u Beograd. Ne viđamo se. Ništa više od toga što se po ceo dan kucamo i imamo taj video-poziv. Ja mislim da ima nade da opstanemo, ali sada je kriza. Raskid je uticao i zbog mene. Imaju neke stvari koje meni ne odgovaraju - govori Mina u nastavku.

Ceo razgovor sa Minom, kao i ostale današnje premijerne priče, pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović