AKTUELNO

Muzičar je preminuo posle teške saobraćajne nesreće.

Frontmen legendarne grupe Novi fosili Rajko Dujmić, koji je je preminuo 4. avgusta  u 66. godini od posledica teške saobraćajne nesreće, biće ispraćen na večni počinak 17. avgusta u 10 sati u krematorijumu Gradskog groblja Mirogoj u Zagrebu.

Iz Gradskih groblja Zagrebačkog holdinga rekli su kako na ispraćaj, zbog epidemije korona virusa, sme doći maksimalno 400 ljudi.

Foto: Printscreen You tube/ Moč glasbe nas združuje

Pre svega, zahvaljujemo se svima na lepim uspomenama na Rajka, na podršci u ovim teškim i bolnim trenucima, kao i svima koji su uputili izraze iskrenog saučešća. Zahvalni smo na svim medijskim objavama koje svim generacijama otkrivaju životni put Rajka. U tim pričama dolazi do pogrešnih nenamernih interpretacija, ali i pored toga, ponosni smo što se Rajko prepoznaje kao velikan glazbe i govornik ljubavi. Želja porodice je da pored kovčega ne budu počasne straže institucija i muzičara koji se očekuju te velikog prisustva svih koji su poštovali njegovo delo. Za sve vas koje epidemiološke mere ili neke druge okolnosti sprečavaju da prisustvujete poslednjem ispraćaju, znajte da osećamo vaše poštovanje prema Rajku i nama - piše u objavi porodice Dujmić.

Autor: R.L.

#Rajko Dujmić