AKTUELNO

Nije joj lako.

Milica Kemez je danas svoje Instagram pratioce obavestila da su ona i Bora Santana odlučili da stave tačku na svoju ljubav.

Foto: Pink.rs

Bora je za naš portal potvrdio da su raskinuli, a Milica je bila nedostupna za komentar. Ipak, Kemezova se oglasila na Instagramu i tom prilikom se emotivnim rečima oprostila od Bore.

Brinula sam o njemu kao da mi je dete, nikad nisam dala ružnu reč na njega, uvek sam mu želela samo dobro, svađala se sa svima da bih bila sa tobom, odrekla se svega da bih tebi bila dobra. Nikad ti nije bilo dovoljno, nikad mi nisi pružio dovoljno podrške, nikad dovoljno mazio, govorio lepih stvari. Vređao si me i ponižavao, praštala sam jer imam veliko srce, ali ne može ni ono više da izdrži nas. Idi, moj dečače, nađi sebi sreću, ja sam dala poslednji atom snage za nas, ne mogu više, moram te pustiti. Nadam se da ćeš naći nekad svoj dom, mir i sreću, daleko od loših ljudi. Nadam se da ću ti bar biti u mislima lepo putovanje u kom si naučio nešto od mene - napisala je Milica uz nekoliko njihovih slika iz "Zadruge 3".

Foto: Instagram.com/milicakemezofficial

Autor: R. L.

#Bora Santana

#Milica Kemez