AKTUELNO

Marija smatra da Maja laže.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivše učesnice "Zadruge 3", Marija Kulić, Miljana Kulić, Maja Marinković i Ivana Šopić.

Marija je pitala Maju zbog čega je zvala suprugu Marka Janjuševića Janjuša.

Zgranuta sam bila. Sve što je radila ne može da slaže, obriše, ali da izađe iz rijalitija i da ima obraza da nazove njegovu ženu, zašto? Ponižavala si tu ženu, išla si na to da se razvede. Oboje ste krivi, on je veći krivac. Ne mogu da te podržim, takve stvari se ne radi. To je greota, pre svega. Radila si najgore stvari, odakle ti hrabrosti i obraza da okreneš broj njegove žene? Kako možeš tuđu stvar da zavoliš? Sebe si obrukala, on takvih kao ti ima na svakom ćošku. Zašto si je zvala? Da li si videla kako je ona zgodna? On je takav, on će to da radi celog života, kocka, žena. Treba da staviš prst na čelu i da gledaš slobodne momke. Ako se pokaješ i promeniš, ima nade. Da nemam obaveze kod kuće, noćas bi išla za tobom. Ona hoće da sakrije vezu sa Janjušem i zato je iznajmila taj stan. Možda se krije od oca, možda se krije od novinara. Jedan stan da stoji prazan, a da neko ode u drugi i da plaća kiriju, to možeš da pričaš mom unuku Željku, a meni i nama ne. Providno lažeš - govorila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne želim da se vraćam na tu priču. Ja sam njega zavolela i bila sam iskrena u toj priči. Pogrešila sam. Mi smo završili našu priču. Mi smo se posvađali, ja sam je tad okrenula. Naravno da joj nisam rekla ništa loše niti sam imala pravo na to. To što je on takav, ja to ne bih trpela. Mi smo završena tema. Ne znam šta treba da govorim ovde da bi ljudi bili zajedno. Može tata da dođe i u ovoj stan, ja sam se osamila da bih se iskulirala od cele priče, da me niko ne proverava. Nisam uvek bila uvek sama u stanu koji mi je tata poklonio. To nema veze sa Janjušem. Ja u svoj stan mogu da se vratim kad god želim. Dosta je bilo turbulentno kada sam izašla iz "Zadruge" između mene i tate. Tata zna odlično moje kretanje. Želim da imam svoj mir, sve je još uvek sveže. Postoji crv sumnje, ne zbog Janjuša, nego zbog drugih stvari - odgovorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je konstatovala da Maja nikad nije bolje i srećnije izgledala.

Srećna sam. Mene muškarci trenutno ne zanimaju. Uživam u slobodnom vremenu, posvetila sam se sebi. Nisu mi muškarci interesna sfera. Prija mi da sam sa društvom, drugaricama, da idem na bazen, da radim stvari koje mi prijaju - odgovorila je Maja.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Maja Marinković

#Marija Kulić

#Marko Janjušević

#Zadruga