AKTUELNO

Došlo je do rasprave.

Gosti u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su bivše učesnice "Zadruge 3", Marija Kulić, Miljana Kulić, Maja Marinković i Ivana Šopić.

U program se uključila gledateljka iz Švajcarske.

Nisam psiholog da studiram tuđe ludilo, ali sam psihijatar. Pozdrav za Ivanu, i Maju, iako me je malo razočarala. Pozdrav za Kulićke, dete ko joj je napravio, Nenad? Smej se sebi, a ne meni. Ja imam takvih slučajeva puno. Ivana, budi hrabra, bilo šta se desilo, sama si kriva za sve. Lepo izgledaš. Majo, ti si tatu toliko ponizila da ja više nemam šta da ti kažem. Kad se setim prošle godine, kad ti je tata dolazio, koliko se čovek isplakao. Mnogo mi je bilo žao tog čoveka, a ti si ga ponizila. Nemoj da mi kažeš da ti nije bilo lepo dok si to radila. Trebalo je svoj nivo da držiš. Ivani zameram što je bila sa istim. Devet meseci je izdržala, mogla je da ih reže sve redom. Kulići nek se ismeju u svojoj kući, pa onda u tuđoj. Ja se ne bih spustila na vaš nivo. Ti nisi išla u školu, krečila si ljudima zidove - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Dete je moje, liči na Ivana i na moju mamu. Nikada nisam izgovorila da je Željko Nenadov sin. Ime oca je nepoznato u krštenici. Ja sam ga rodila, ja sam mu mama. Ja znam sve da radim, i moleraj - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije bitno čiji je, on je naš. Rodila ga je moja ćerka. Vi niste psihijatar, vi bi to voleli - odgovorila je Marija.
Priznala sam grešku. Ja nisam ni rekla da mi nije bilo lepo - odgovorila je Maja.

Darko je čitao tvitove, a jedno od pitanja bilo je za Maju: "Kada će konačno vratiti odeću, nakit koji je ukrala zadrugarkama, pa je i muževe počela?"

Ja sam rekla kada smo menjale garderobu, i Luna je rekla da smo pozajmljivale jedna drugoj. Mnoge stvari su ostale, samo što se ja nisam spuštala na nivo da tražim stvari - odgovorila je Maja.

Jedan od tvitova bila je konstatacija Marka Đedovića: "Obožavam kad podele moral po sezonama.."U ovoj jesam, u ovoj nisam.."

O tome ćemo pričati u narednoj sezoni. Išao je po šumama.

Jedan od tvitova ukazao je da je Luna Đogani gore prošla od, što se tiče osude naroda, Maje.

Luni je bilo gore, jer je bilo prvi put. Narod je nije plasirao. Od pete na trinaestu. Trebala si slobodnog muškarca da nađeš - rekla je Marija.
Ja ne tražim da me narod nagradi. Ja sam pogrešila. Niko ne može da me kupi, niti treba da me nagrađuje za grešku. Marko Miljković kada je ušao prošle sezone, bio je slobodan i ja sam prva bila sa njim - rekla je Maja.

Autor: S.M.

#Zadruga