AKTUELNO

Takođe, došlo je do žestoke rasprave između Mime i Tare.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivši učesnici "Zadruge 3", Mima Živković, Mateja Matijević i Lepi Mića.

U program se uključila Tara Simov, bivša učesnica "Zadruge 3" i bivša Matejina devojka.

Haram po Vranju, došla iz Skoplja. Preneli su mi nekolicinu komentara iz emisije. Želim mu sve najbolje i da uspe. Tu sam za njega kao prijatelj i kao podrška. Mića je moj veliki prijatelj, rijaliti kolega, bio je iskren i surov. Žao mi je što se sve završilo kako sam i mislila, imala sam te nemire. Neki ljudi rade neke stvare zbog medija, meni je žao što sam se ja našla tu. Žao mi je što se sve završilo blokiranjem. Ja sam bilo incijator, tako je najbolje. Uplovila sam u mirnu luku. Lepo mi je, snimam, u studiju sam. Podržala sam njegov "kaver". Emocije imam za momka sa kojim sam trenutno. Sa Matejom sam bila spremna na sve, ishod je bio kakav sam mislila da će biti. Zna se kome su šta prioriteti. Nemam gneva. Ohladila sam se, nemam emociju prema njemu. Razočarala sam se. Želim mu sve najbolje, nek se bavi pevanjem. Meni je drago da se, Mićo, mi kapiramo. Imam pitanje za Mimu, držiš se svog stava i mišljenja koje si imala u Zadruzi, vidim da si izbacila pesmu, da radiš nešto od svog života, veruj mi da će ti više pomoći to što ne komentarišeš. Mićo, zašto posle 10 meseci govori svoj stav sa kojim se ja slažem? - govorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni se takmiče ko se od koga više ohladio. Ti voliš Mateju, vi ste budaletine, koje teraju inat jedno drugom. Ti si sa pravom kivna. Njegovi roditelji su u pravu jer si im ti dala povoda. Ona govori da nije kod kuće, a kod kuće je. Sećaš li se svoje rečenice, Mateja, kad si dobio pismo, "Uzeću to u obzir." Nemoj da lažete jedno drugom. Dođi u studio ovde gde te srce vodi. Mateja se zaljubio juče u 4:15. Dođi ovde. Ja generalno pričam svoje mišljenje kada se sve završi. Ti si starmala devojka koja je sazrela mnogo pre, radila si stvari koje ti ne dolikuju. Imaš dosta kvaliteta, ginula bi za druga. Imala si nekad ponašanje prave dame, nekd uličarke. Mislila si da te ja ne volim, ja sam ti rekao da te ne mrzim - odgovorio je Mića Tari.

Foto: TV Pink Printscreen

To što ti, Mićo, pričaš to nije istina. Forsiraš mi priču da sam nekog poslušao, nisam. Taman nek ona dođe, ja ću da odem. I ja tebi, Tara, želim sve najbolje - odgovorio je Mateja Tari.
Mene je Darko pitao za tebe, ispod nivoa mi je da razgovaram sa tobom. Ti se nisi promenila, jako si zla, to su videli Matejini roditelji. Ti si devojko, pokvarena i bezobrazna. Dečko je iz dobre kuće, vaspitan, za poželeti je, što bi gubio vreme sa tobom. Polomila si pola "Zadruge". Samo furaj napred, nauči nešto od Mime - rekla je Mima.

Mića se osvrnuo i na Mimine sukobe.

Mima je ispala dupljak, jer je sve praštala Mioni, pa je ispljuvala. Pa je onda prešla na Jelenu Pešić i bila joj najbolja drugarica. Svakom si u svađi rekla iskreno šta misliš. Nisi htela da saslušaš kada imaš sa suprotne strane mišljenje - rekao je Mića.

Autor: S.M.

#Mateja Matijević

#Tara Simov

#Zadruga