AKTUELNO

Luka je ovim gestom iznenadio i oduševio Sofiju.

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović, poslednje dane pred dolazak naslednika provode na jednom od najprestižnijih svetskih destinacija - ostrvu Kapri.

Foto: Instagram.com/sofijamilo

Sofija obožava Kapri, te je Luka došao na ideju da tajno organizuje čitavo putovanje. Zato je sa bliskim prijateljem nekoliko nedelja ranije rezervisao privatni avion, a potom i jahtu gde će provesti dve nedelje. Zbog pandemije koronavirusa nisu želeli da uzimaju hotel ili neki drugi smeštaj, već su shvatili da je najbolje da budu na moru sve vreme. Sofiji je Luka samo saopštio da spakuje najpotrebnije stvari i da je vodi na jedno mesto. Prvo nije razumela o čemu se radi, ali ju je Luka zamolio da se prepusti njemu i da će sve biti dobro. Kada ih je vozač dovezao do aerodroma, shvatila je da će putovanje potrajati, ali Luka je i tada bio tajanstven te joj nije rekao u kom pravcu leti njihov avion - priča izvor i dodaje:
View this post on Instagram

Che bella che sei?🇮🇹🍋

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Kada su sleteli, Sofija je imala šta da vidi, njeno omiljeno mesto na svetu na kojem će provesti dve nedelje. Bila je vidno iznenađena, a ni u najluđim snovima nije mogla da veruje da će se to dogoditi. Ubrzo su stigli na luksuzno plovilo i ukrcali se, te nastavili u maksimalnom uživanju u čarima ovog ostrva. Dane provode tako što krstare i uživaju u moru, a tokom noći obilaze restorane na ostrvu gde mogu da probaju najbolje specijalitete. Sofija nije razmažena trudnica, te dok uživa na brodu čita omiljene knjige, ali i zabavlja se sa društvom koje je krenulo sa njima na odmor. Ali koristi i vreme kako bi napravila zanimljive fotografije i ovekovečila period trudnoće - rekao je izvor blizak paru.

Foto: Instagram.com/sofijamilo

Za nekoliko nedelja će biti porođaj, a mi smo rešili da ovo vreme iskoristimo kako bismo uživali i pronašli malo vremena za sebe dok Luki ne počnu poslovne obaveze u klubu. Još nismo odabrali ime za bebu, ali bitno je da smo izbor suzili na nekoliko imena koja nam se najviše dopadaju. Volim Kapri, a najviše mi se dopada energija koja vlada na ovom ostrvu - rekla je Sofija za medije.

Autor: S.M.

#Luka Jović

#Sofija Milošević