AKTUELNO

Priprema veliko iznenađenje za svoje fanove!

Srpska pop-dens zvezda Didi J koja je u Americi naišla na veliku prepoznatljivost i fantastičnu interakciju sa publikom, nedavno je realizovala snimanje spota u glavnom gradu Džordžije, tačnije u Atlanti koja je uzor mnogim svetskim gradovima i metropolama!

Iako je vanredno stanje širom sveta poznate umetnike sprečilo da rade na sopstvenoj promociji, Didi J je još jednom potvrdila radoholičnost i entuzijazam koji poseduje, te je dodatno inspirana pokrenula čitav projekat o kom prenose svi mediji u Atlanti! Kako tvrde američki izvori, naša pevačica je za spot angažovala preko 50 statista, a da sve to bude nesvakidašnje i originalno, potrudio se Slick, zgodni Afroamerikanac inače producent spota koji će se pojavljivati u spotu! Ma, devojkama će baš biti vrelo!

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Njegova inicijativa je bila da pruža svoj doprinos spotu za pesmu „Move“ jer ista sluti na to da će biti veliki hit na mnogim kontinentima. Koreografiju za spot je radio istaknuti Jonte, koji isključivo priprema svetske zvezde za koncerte i spotove, a kao takav mnogo je uicao na američki ritam – bluz pevačicu Beyonce! I on će se pojaviti u spotu, dok će se u nekom trenutku pridružiti i profesionalni nindža!?

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Sve će biti kao na visokobudžetnom filmu. Da će zaista biti autentično I u Dijaninom prepoznatljivom stilu, uverićemo se ovih dana kada bude premijera spota na televizijama i You Tube kanalu! Iako je Didi J privatno skromna i veoma naklonjena porodici i prijateljima, ona smatra da u takve projekte koji se plasiraju svetskoj publici, treba uložiti mnogo energije, kreativnog altruizma i finansija, kako bi medijski stručnjaci, producenti, prevashodno poštovaoci njene pesme ocenili njen rad visokom ocenom, verujućida je važno da svaki naredni put bude bolja, specifičnija i agilnija.Inače, Dijana Janković se nedavno ostvarila u ulozi majke, te kako tvrdi, dete je dodatno učvrstilo brak sa njenim suprugom!

Video: Promo

O njenoj trudnoći domaći mediji su redovno pisali, a na svet je donela slatku princezu Dajanu kojoj je već kupila prvu kolekciju Versaće garderobe! Nesumnjivo, mala će ličiti na svoju majku. Kakva majka, takva ćerka.

Autor: Pink.rs

#Didi J