AKTUELNO

Pešićeva više nije htela da trpi žestoke uvrede pevačice!

U emisiji ,,Zadruga - Narod pita" gošće su Jelena Pešić i Zorica Marković, a voditelj Darko Tanasijević je pokušavao na sve načine da spusti tenziju između bivših zadrugarki.

Jelena je prokomentarisala reči koje je uputila Zorici tokom jedne rasprave i tom prilikom je obelodanila pravo lice pevačice.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Znate li šta je ona sve rekla za mene? Ja sam rekla, ona ima hitove i pesme i nisam mogla da osetim da se ona bavi time da pljuje ljude. Ja imam utisak da kad god pomenem neku njenu koleginicu, nju to iznervira, pa krene da me pecka. Velike zvezde su ulazile u rijaliti, ali su se ponašale u tom stilu. Mi smo Zoricu svi provalili, ona te izvređa bez razloga, pa ti se izvinjava. Tvoj model ponašanja je strašan - odbrusila je Jelena.
Moj model ponašanja je strašan, ja nisam tip koji pobeđuje, ali ima ljudi kojima se ja sviđam, ti si prvi put u rijalitiju, ako ti nešto nije jasno... Kačiš se za pogrešne ljude! - pravdala se Zorica.
Ti si prvi put dobila pitanja novinara zbog mene. Njeno vređanje je trajalo 45 minuta i to je jedna od rečenica koje mi je izgovorila - uzvratila je Pešićeva.

Zorica je sve vreme pokušavala da ponizi Jelenu na osnovu njenog fizičkog izgleda, na šta zadrugarka nije ostala imuna.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.Bogdanović

#Zadruga