AKTUELNO

I ova veza joj nije uspela.

Nekadašnja učesnica rijaliti programa "Zadruga" Zerina Hećo i pevač Dado Glišić, iako su govorili da se između njih desila velika ljubav, ipak su raskinuli svoju vezu. Nakon što su se emocije ugasile, usledila su prepucavanja na društvenim mrežama.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Printscreen YouTube/Dado Glišić

Zerina je na Instagramu istakla kako nije prevarila Dada, kao i da će više detalja izneti uskoro. S druge strane pevač joj je poručio da će ubrzo primiti poziv njegovog advokata.

Foto: Instagram.com

Evo kakva sam ja žena bila. Sam rek’o pa porekao. PREVARA MOJA NE POSTOJI! O delima ću u knjizi. Dado tvoja kuknjava mi ne treba , ne trebaš mi ni ti! Pokazao si se. Ja ne krijem od ljudi ko sam , a ti se zavlači u mišiju rupu i plači ! Ja te više ne vidim, niti mi trebaš. Kasno si se setio! Završavam ovde svaku priču o tebi, i zahvali mi se na rastu pratilaca na Instagramu, te na angazmanima koje si dobio preko moje grbače. Od tebe mi ne treba ništa, samo da te ne vidim u životu. Prestani da glumis to ti je moj savet. Plači , moli, precrtan si! Samo se pogledaj u ogledalo i pljuni u njega. Nemaš ti m*** da pokažeš ljudima ko si , a mene nije sramota mene same, tebe jeste i tvojih osećanja, al’ me sad bas zabole d*pe za njih, ovo prezgodno! - napisala je Zerina.

Foto: Instagram.com/zerinooooo

Foto: Instagram.com/zerinooooo

Autor: S. K.