AKTUELNO

Nisu bili za ovu ljubav.

Učesnica rijaliti programa "Zadruga 3" pevačica Ivana Krunić išla je na poligrafsko ispitivanje gde je odgovarala na pitanja iz privatnog života. Na samom startu Ivana je rekla kako joj je teško da se nosi sa negativnim komentarima, a onda se dotakla i veze sa Banetom Čolakom.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su svoju romansu započeli i okončali u Beloj kući, a pevačica je istakla i kako su joj roditelji zamerali na ovom odnosu. Ivana je rekla i da je njihova veza bila jako toksična, posebno za nju, kao i da njeni otac i majka smatraju da Čolak nije idealan momak za njihovu ćerku.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Zamerali su mi vezu koja je za mene bila jako toksična i vezu koja je bila sa osobom koja, oni smatraju, nije za mene. Ne volim ga više - rekla je Ivana Krunić.

Podsetimo, Ivana je raskinula sa Banetom putem video-poziva, a onda je ponovo ušla u Zadrugu kako bi rešili račune. Krunićeva je u nastavku rekla i kako nema dokaze da Bane preti njenom bivšem dečku sa lažnih profila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne. Nemam dokaz, ali imam sumnju da verujem da je tako. Kada sam videla te poruke, poznavajući Baneta mogla sam da zaključim da stoji iza toga - priča ona.

Autor: S. K.

#Ivana Krunić