AKTUELNO

Ovih dana dobija samo komplimente na račun svog izgleda.

Četrdesetogodišnja Pamela Ramljak, bivša članica ženskog benda "Feminem", na društvenim mrežama pre 10 dana objavila je lepe vesti i otkrila da se porodila i na svet donela devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Maria. Sada, nedugo nakon porođaja, svi se iščuđavaju zbog izgleda novopečene mame.

View this post on Instagram

Možda i nije najprezentnija fotka, ali znate da nemam problem objaviti i ovakve fotke. Ovo je jutro nakon svega. Sjećate se kako sam vas molila da me utješite kako će ovaj put biti sve puuuno brže i lakše i stvarno jeste što se vidi po skoro 600 komentara i hrpu poruka u Inbox. A sad za one mame koje još to čeka evo i moje iskustvo. U 11 ujutro sam došla u Petrovu sa laganim trudovima, u 13 sam ušla u rađaonu i u točno 15:01 sam rodila Mariu. Bez epiduralne. Dakle cure (najviše one iz inboxa) , bez straha 🙈😂. Sve je lakše drugi put. Zahvalila bi se javno i ekipi koja je bila samnom a posebno babici koja je sve riješila u petnaest minuta. 😁💪. #haveagreatday #thxforsupport

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak) on

Naime, samo deset dana nakon porođaja Pamela je objavila fotografiju u lepršavoj letnjoj haljini i izazvala mnoštvo pozitivnih komentara na račun izgleda.

- Opet se osećam kao žensko. Recept, izlazak na pola sata do frizerke preko puta, jedno pranje, feniranje i doza trača i humora - napisala je Pamela u opisu fotografije, a onda su usledile pohvale pratilaca koji su joj poručili da je prelepa i vitka, kao da se nije porodila pre nekoliko dana.

Autor: D.T.

#Pamela Ramljak

#pevačica