AKTUELNO

Po priči, izgleda da u njihovom odnosu postoji još mnogo tajni koje će tek isplivati na videlo.

Nakon što je komšija rijaliti zvezde i bivšeg zadrugara Branislava Radonića Brendona otkrio sve o tajnim viđanjima sa njegovim, kako on voli da istakne ,,poduhvatom“ Nikolom Orozovićem, stigla nam je još jedna dojava koja će sigurno uzburkati javnost. 

Naime, Nikola i Brendon su se viđali u jednom prestoničkom restoranu, koji se nalazi u Beton hali, a očevici tog susreta prepričali su nam kako je sve izgledalo. 

Foto: TV Pink Printscreen

- Brendon i Nikola su skoro svako drugo veče dolazili u jedno restoran u Beton hali. Viđali smo Brendona i ranije ovde, ali u zadnje vreme su njih dvojica počeli sve češće da dolaze i najnormalnije komunicirali. Jedno veče je Brendon napravio scenu, jer ih je gošća restorana slikala sa drugog stola bez da su njih dvojica znali. Brendon je odmah tražio da se fotografija obriše, a potom su ubrzo i otišli. Ne bismo više otkrivali detalja, ali ne vidimo razlog zašto njih dvojica kriju da se ustvari gotive i da večeraju zajedno u javnosti, a ovamo predstavljaju potpuno drugu sliku. Moje mišljenje je da je Brendon jako nepristupačan i nezainteresovan za ljude oko sebe, a Nikola opet željan pažnje i pogleda – navodi izvor koji je prisustvovao tajnim viđanjima Nikole i Brendona.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: O.Bogdanović

#Branislav Radonić Brendon

#Nikola Orozović

#Zadruga