AKTUELNO

Folk pevačica rešila je da jednom za svagda objasni šta radi sa mnogobrojnim poklonima koji joj svakodnevno stižu na kućnu adresu.

Muzička zvezda Seka Aleksić već mesecima unazad dobija veliki broj poklona kojima se hvali na Instagramu, a njihov broj utrostručio se onda kada je na svet donela Jakova, svog sina prvenca.

Mnogima smeta to što Seka na svom nalogu na Instagramu, koji prati više od 700 hiljada ljudi, često reklamira bebi opremu, kozmetiku, suplemente, garderobu i još što šta, zbog čega su krenule glasine da živi na kompenz. Međutim, pevačica se na ovakve zlonamerne glasine ne obazire.

- Pisalo se svašta. Kada su u pitanju javne ličnosti, ljudi ne shvataju da recimo ja, konkretno, na svojim profilima hvalim ljude čije proizvode koristim. Ne mogu pohvaliti nekog, ako ne znam da je to nešto dobro. S druge strane, postoji marketing kojim se bavi PR služba - objašnjava Seka i dodaje:

Foto: Printscreen Instagram

Meni toliko poklona stiže da ja ne mogu da ih otvorim u toku dana. Ako to znači novinama koje su napisale, daću im poklone. Sve te poklone koje smo dobili ja i moj sin poklonili smo deci kojoj je to neophodno i samo neka šalju ljudi, sve ću to pokloniti. Kada bi svi to radili bolje bismo živeli, a manje bismo bili zlobni - rekla je humana pevačica i "zapušila usta" zlonamernim korisnicima Instagrama.

Pink.rs

#Instagram

#Reklama

#Seka Aleksić

#pevačica

'