AKTUELNO

Ovome se sigurno niko nije nadao!

Ivana Krunić uključila se uživo u radio Amneziju, a tom prilikom je progovorila o odnosu sa Banetom Čolakom, ali i o novom dečku.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam u kontaktu sa njim, ali poslednja emisija "Narod pita" je bilo preko Dušice. Poslednji put smo gostovali zajedno, zakopali ratne sekire i svako je krenuo na svoju stranu. Drago mi je što je kad je izašao napolje neka druga osoba, a mislim i da sam dobila podršku i medijski od njega i tako što je šerovao moju pesmu. Ja sam smatrala da je dobar čovek i pre, ali mislim da se pogubio malo u rijalitiju, neke stvari su izašle loše iz njega - rekla je Ivana, pa odgovorila na Borino pitanje da je od pouzdanog izvora čuo da ona ima novog dečka:
Sram te bilo! Ti si taj izvor (smeh) jer si moj drug i poverila sam ti se, a ti si to iskoristio. Ja ću ti reći samo da sam srećna, a sve ostalo ću ti reći ovako. Dok je trajao rijaliti, moja privatnost je bila dostupna javnosti, ali sad ne moram da je delim jer smatram da ću tako biti mnogo duže srećna. Ljudi kad se umešaju, sve pokvare, a ja bih volela da to duže traje i da sačuvam za sebe.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić