AKTUELNO

Kristijan Golubović uveliko se sprema za novu, četvrtu po redu sezonu "Zadruge" koja startuje u septembru, a njegovo učešće u rijalitiju će se, kako kaže, umnogome razlikovati od onog u "Farmi".

S obzirom na to da je u braku, kao i ćerku, sebi više neće dozvoliti "ispade" sa ženama.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovaj put ne mogu kao na "Farmi" da se sprdam sa devojkama, jer ja imam kući moju suprugu i moje žensko dete koje je već stasalo, razume... Ne voli da vidi tatu da se valja po krevetu sa nekom Stanijom, Balerinkom, Jelenom Krunić da se veše po stolovima... Moraću malo to da korigujem i da budem ono što jesam - šmeker, na drugi način, da ne bih povredio moju Ivanu i moju Veru. To je sada meni svetinja, ja zbog njih ulazim da im zaradim nešto novca regularno, da napravim šou - kaže Kristijan, koji se u intervjuu za emisiju "Ekskluzivno" osvrnuo i na svoj dugogodišnji sukob sa Stanijom Dobrojević.

- Ja sam Staniju branio od Miće... Sad, i kad je ona mene pljuvala kao kvazi kriminalca, braća Grim i gluposti... Ja imam gumicu za svaki problem u životu, ali Stanija je kap u okeanima. Zamisli kada bi se jedna vasiona, kojom se smatram, naspram jedne kapi u okeanu bavila jednom kapi iz okeana... Staniju ubija ignor - kad je stavite na ignor, samo da je niko ne primeti u "Zadruzi" mesec dana, verujte mi, ona bi se ubuđala u onom Rajskom vrtu tamo. Ona ako se ne zakači u neku ljubavnu vezu, za nekog favorita da se prepucava... - kaže Kristijan.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević, Pink.rs/Jelena Simonović

Nedeljama unazad pljušte međusobne javne prozivke, a na jednu od njih Kristijan je rešio da odgovori pred kamerama - tvrdi da nije istina da je ikada bio zaljubljen u nju.

Ja ako sam ikada bio zaljubljen u nju, dabogda... Ne znam, da se ne kunem, ali to je glupost. Ona je očekivala bebe, mede, cica-mice i brakove, ja ne znam odakle ta priča. Nikada joj nisam izjavio ljubav, sad kaže da sam ja njoj slao poruke... Nikad u životu! Neka pokaže jednu poruku od mene, da sam ja njoj poslao... Neću uopšte da joj dajem na značaju i ovo što smo sad pričali neka bude zadnje - ignor na svim mrežama! Želim da imam svoju priču i da pokažem ko sam ja, a u napadima sa njihove strane... Oni će biti verbalno toliko sahranjeni da će ispasti mnogo glupi.

Foto: Pink.rs

Autor: D.T.

#EKSKLUZIVno

#Kristijan Golubović

#Stanija Dobrojević

#Zadruga