AKTUELNO

Zerina Hećo, pevačica i bivša učesnica rijalitija "Zadruga", danima unazad u središtu je skandala, nakon što je svog doskorašnjeg partnera, pevača Dada Glišića javno optužila da ju je godinu i po dana, koliko su bili zajedno, fizički i psihički zlostavljao.

Slučaj je prijavljen nadležnim organima, koji sada rade na rasvetljavanju svih okolnosti, te će i Zerina i Dado pravdu potražiti na sudu. U međuvremenu, Zerina je ove srede gostovala u specijalnoj emisiji na Pinku, gde je do detalja iznela svoju ispovest i tom prilikom ispričala, između ostalog, kako ju je Glišić tukao, kljukao lekovima, snimao je posle svakog zlostavljanja i držao zatočenu u stanu, zbog čega ga je nazvala monstrumom.

Foto: TV Pink Printscreen

Zerina, koja je bila vidno loše, u studiju TV Pink priznala je da zdravstveno nije dobro, te da će se povući iz javnosti na neko vreme kako bi se posvetila svim potrebnim analizama, a zatim izlečenju, te je ubrzo nakon gostovanja spakovala kofere i otišla kod majke i ćerke u rodno Sarajevo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako saznajemo, Zerina se i dalje ne oseća dobro i iz kuće maltene da ne izlazi, o čemu svedoče i ekskluzivne fotografije u čiji smo posed došli.

Foto: Privatna arhiva

Posle te emisije došla je u Sarajevo, nema više šta da traži u Beogradu. Jako joj je loše, nije dobro sa zdravljem... Odmah po dolasku odradila je tumor-markere i sve neophodne analize, a potom se zatvorila u kuću. Slabo jede, iz kreveta gotovo da ne izlazi i priključena je na infuziju, svi se nadamo da će se brzo oporaviti i biti bolje zdravstveno. Toliko joj je loše da čak juče ocu nije otišla na groblje, na godišnjicu smrti - kaže za naš portal izvor blizak Zerini.

Foto: Privatna arhiva

Autor: D. Tanasijević

#Dado Glišić

#Zerina Hećo