AKTUELNO

Pop pevač Dado Glišić i dalje je pri svojim tvrdnjama da su navodi bivše zadrugarke Zerine Hećo, koja ga je javno optužila da ju je godinu i po dana fizički i psihički zlostavljao, lažni, zbog čega je pravdu rešio da potraži na sudu.

Kako je pre nekoliko dana rekao, zbog sudskog procesa još uvek ne želi da javno iznese kompletnu svoju stranu priče, međutim često ne može da ostane nem na Zerinine izjave u medijima, te joj odgovara putem Instagrama.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne preti onaj ko ostavlja, već onaj ko je ostavljen... I ne donosi se torta na nastup nekome ko te navodno proganja i psihički i fizički maltretira. Pametnom dosta - glasio je prvi status Glišića, koji je najavio i svoje saopštenje kojim će Zerini "skinuti masku".

Moje saopštenje za javnost će izaći onda čim budem oslobođen po svim tačkama lažnih optužbi. Tada ću vam kroz isto saopštenje objasniti kako se sve desilo i zašto sam sebi sve ovo dozvolio. Hvala vam na podršci i neka vam ovo bude jasan primer da pazite koga puštate u život - poručio je Dado na Instagramu.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Dado Glišić

#Zadruga

#Zerina Hećo