AKTUELNO

Kao i svake prethodne noći, i večeras je na programu TV Pink još jedno izdanje emisije "Zadruga - Narod pita", koje će vas držati budnima do ranih jutarnjih sati!

Posle Marka Đedovića i Gagija Đoganija, koji su sinoć gostovali, u studio TV Pink stižu činioci nekadašnjeg takozvanog ljubavnog trougla - Ivana Šopić, Jelena Pešić i Filip Đukić!

Foto: Pink.rs

Varnice između Ivane i Filipa sevnule su još na početku "Zadruge" - ubrzo su se upustili u emotivnu vezu koja, nažalost, nije dugo potrajala. Svađe, scene i ljubomorni ispadi uticali su na to da stave tačku na svoj odnos, a sve je dodatno zakuvala Jelena Pešić, koja je tada, kako pojedini smatraju, određenim postupcima pravila ljubomornom Ivanu, sa kojom u tom periodu nije bila dobra.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Šta je dovelo do raskida Ivane i Filipa, kao i postoji li i kolika je krivica Jelene Pešić u svemu tome pokušaćemo da saznamo večeras od njih samih, a takođe jedna od gorućih tema biće i Filipove emocije prema Pešićevoj, koje je javno priznao pre nego što je stupio u vezu sa Ivom.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Osvrnućemo se i na sva aktuelna zbivanja - Jelenin rat sa Zoricom Marković, Ivanina prepucavanja s članovima porodice Karić, kao i Filipovu vezu sa Ivom, a sve što želite možete ih pitati i vi tako što ćete na samom početku emisije pozvati broj telefona 0677/300-300.

Vaš domaćin i ove noći biće Darko Tanasijević, a vi budite uz TV Pink i ne propustite još jedno uzbudljivo druženje s vašim omiljenim zadrugarima!

Foto: Časlav Vukojičić

Autor: D.T.

#Filip Đukić

#Ivana Šopić

#Jelena Pešić

#Zadruga