AKTUELNO

Važi za jednu od najnegovanijih dama na ovim prostorima

Jedna od zvezda koje istom jačinom decenijama sijaju na prostorima eks-Juge Neda Ukraden nedavno je proslavila 70. rođendan. Slavlje je upriličila u krugu porodice, a najvažniji gosti bili su njeni unuci Aleksandra, Neda i Dušan.

Foto: Pink.rs/D. Božović

Ono na čemu joj zavide mnogi, jeste sjajno držanje u njenim godinama, ali postoje stroga pravila kojih se pridržava. Neda je poručila da nikada nije legla pod nož kako bi bolje izgledala, već je mnogo truda i rada uloženo da bi imala rezultat kakav danas poseduje.

Ono što sam nasleđem, genetikom, dobila meni je u startu olakšalo život. Dalo izvesnu prednost - ali sve dalje je vežbanje. Imam svoje vežbe, osam različitih, koje svakodnevno radim, kući, na putu, u hotelu. Uz sve to praktikujem da odlazim na plivanje i tenis, dva sporta koja obožavam. Sve ovo i ishrana, rad, duh, energija, nega. Sve, samo bez silikona. Ni gram. I ponosim se time. Evo živog dokaza da žena i bez tih veštačkih umetaka, u zrelim godinama, može biti sasvim prirodnog i pristojnog izgleda - bez zadrške poručuje pevačica koja već nedeljama boravi na Crnogorskom primoriju. Bez problema u blizini njenog porodičnog doma odlazi na plažu, na kojoj se nalaze stanovinici okolnih naselja te zajedno sa njima provodi vreme u razgovoru ili odmaranju na suncu.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.

#Neda Ukraden

#pevačica