AKTUELNO

Odnos Branislava Radonića Brendona i Nikole Orozovića zasigurno je jedan od najintrigantnijih i najkomentarisanijih u trećoj sezoni "Zadruge", a upravo o njima dvoma biće reči i ove noći, u novom izdanju emisije "Zadruga - Narod pita" na Pinku.

Proteklih dana mnogo je kontradiktornosti vezano za njihov odnos - i dok Nikola svaki put svoja javna istupanja koristi da se maksimalno ogradi od Brendona i svima stavi do znanja da sa njim ne želi da ga spajaju, domaće medije preplavila su svedočenja neimenovanih izvora koji tvrde da se njih dvojica tajno viđaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Spekulacije je dodatno podgrejao Brendon, objavivši ničim izazvan njihovu staru fotku iz "Zadruge" kojom je, mnogi smatraju, želeo da ga isprovocira, a šta je zapravo istina, u kakvom su odnosu posle svega i šta jedan o drugom misle - otkrićemo u večerašnjoj emisiji.

Foto: Instagram.com

Svi vi, koji imate pitanja za Orozovića i Brendona, pozovite 0677/300-300 čim emisija počne, a takođe nam možete pisati i na Tviteru, uz hešteg #narodpita. Vaš domaćin biće voditelj Darko Tanasijević.

Foto: Časlav Vukojičić

Autor: Pink.rs

#Branislav Radonić Brendon

#Darko Tanasijević

#Narod Pita

#Nikola Orozović

#Zadruga