AKTUELNO

Pevačica Seka Aleksić proslavlja Uskrs sa suprugom Veljkom Piljikićem i sinom Jakovom.

Folk zvezda Seka Aleksić slovi za veliku vernicu, zbog čega ne treba da čudi što je mnogo pažnje, vremena i ljubavi posvetila prazničnoj dekoraciji svog velelepnog doma u Staroj Pazovi, kao i bogatoj usrkšnjoj trpezi u kojoj će danas uživati članovi njene porodice.

Pevačici je današnji dan od velike važnosti, budući da će njen sin prvenac Jakov po prvi put u životu proslaviti Uskrs, pa nema sumnje da ona i njen suprug Veljko Piljikić ovaj dan pamtiti doveka.

Foto: Instagram

Posebno mesto na Sekinoj trpezi zauzima jaje na kojem je ispisano ime Jakova i oslikan lik Belog Anđela.

Foto: Instagram

Seka je još jednom dokazala da je vrsna domaćica, pa nema sumnje da će svi njeni gosti biti oduševljeni nestvarno oslikanim, šarenim jajima, ali i uskršnjim dekoracijama koje ostavljaju bez daha.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Središnje mesto na trpezarijskom stolu smeštenom tik do zida sa ikonama zauzima očaravajuće drvo sa uskršnjim jajima u veselim bojama, a Jakov će, osim ove magične dekoracije, biti oduševljen i velikim zekom bele boje.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Uskršnje jutro u domu Piljikića nije moglo da prođe bez nezaobilaznog tucanja jajima, a s obzirom na to da je maleni Jakov po prvi put u životu imao priliku da učestvuje u ovoj prazničnoj avanturi, nema sumnje da su se mama i tata potrudili da baš on ove godine odnese pobedu.

Dočekujući vaskrsenje Gospodnje, proslavimo praznik nad praznicima! Proslavimo Onoga koji svojim raspećem pobeđuje smrt, đavola i greh, a vaskrsenjem daruje rodu ljudskom spasenje i život večni. Hristos Voskrese - napisala je pevačica na Instagramu, a pratioci su joj uzvratili čestitke i poželeli mir, sreću i blagostanje.

D. T.

#Jakov

#Praznik

#Seka Aleksić

#Uskrs

#Veljko Piljikić

#pevačica

'