AKTUELNO

Miljana je eksplodirala od besa.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditeljke Dušice Jakovljević, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivši učesnici "Zadruge 3", Miljana Kulić i Marko Janjušević Janjuš

U emisiji je prikazan prilog svađe Miljane, Janjuša i Marije Kulić, međutim Miljana je u toku priloga razgovarala sa Zolom i bila je žestoko izrevoltirana.

Juče, prekjuče zove on Boru Santanu, Bora mu kaže "Ne mogu idem kod Milice", sada sam ja u emisiji, on je otišao sa Borom i Mikišom u grad. Naravno da treba da izađe, nisam ja ljubomorna. Značilo bi mi da me gleda, a ne da je u gradu - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljani je Janjuš pozajmio telefon da nazove Boru, što je ona i učinila, pa je na ve

Gde ste? Na koji telefon priča? Boro,j*baću ti mamicu u pi*čku. Ja sam mu ostavila telefon? Sa kojim Janjušem priča kad je on pored mene u emisiji? Tu je i Orozović, vidim - rekla je Miljana Bori koji se javio na telefon.
Šta je problem? Doći ću po tebe, nema potrebe da me zoveš dok si u emisiji. Gledao sam te od 11 do 1, mi se volimo. Volim te i dolazim po tebe - rekao je Zola.
Momentalno da si otišao kući. Moj momak je potrčko, juče Bora nije mogao, a ti možeš da odeš kad ja nisam tu. Voleću te kad budem ja tebi na prvom mestu - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da je Zola već danas isplanirao da ode danas negde. Šalim se, možda mu je dosadno da gleda emisiju. Ne treba da se ljutiš - rekao je Janjuš.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Bora Santana

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

#Zadruga