AKTUELNO

Sa porodicom uz bogatu trpezu uvek je veselo I dan danas dočekujemo goste. Slavi se uz muziku u bašti moje porodične kuće nadomak Smedereva, rekla je ona.

Uskšnji praznici su vreme koje svi provode u krugu porodice, pa tako i pevačica Tijana Radivojević voli da Uskrs provede sa svojim najbližima. Tako je i danas kada je Tijana sa svojim najbližima, a za čitaoce portala Pink.rs otvorila vrata svog porodičnog doma u kom se oseća najlepše.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Vaskrs je praznik koji obavezno provodim sa svojom porodicom. Na najveće hrišćanske praznike nikada ne radim ali sam zato već drugog dana Uskrsa na nastupu. Ja sam neko ko se velikim praznicima raduje kao dete. To još uvek nisam promenila kod sebe I to me I dalje raduje. Sa porodicom uz bogatu trpezu uvek je veselo I dan danas dočekujemo goste. Slavi se uz muziku u bašti moje porodične kuće nadomak Smedereva. Imam tu sreću da imam ogromno dvorište I travnjak, pa često I sama uzmem da pravim rostilj za koji kažu da je sjajan - rekla je Tijana Radivojević za Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Tijani je i danas omiljeni partner za kuckanje jajima njena sestra, a kako je sama priznala, između njih dve je mrtva trka kada je ova uskršnja disciplina u pitanju.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Tijana je poslednjih dana vredno radila na novom singlu pod nazivom "Objavi" koji će uskoro biti premijerno prikazan.

Foto: Promo

- Pesma "Objavi" jedna je od meni najvažnijih koju ću imati u karijeri jer ima veliki značaj za mene lično. Ne mogu reći da je autobiografska ali je jednim delom usko povezana sa mojim životom I jednom osobom kojoj sam pesmu I posvetila. On to zna neću reći o kome je reč - rekla je Tijana Radivojević.

Autor: J. V.

#Dom poznatih

#Tijana Radivojević

#Uskrs

#pevačica

'