AKTUELNO

Niko ne može da poveruje.

Naša prelepa glumica Danijela Štajnfeld nedavno je uzburkala domaću javnost i podigla veliku prašinu kada je otkrila da je bila žrtva silovanja.

Danijela je traumatično iskustvo opisala u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me", a čitava domaća javnost se podigla na noge.

Meštani u njenom rodnom Ruksom Krstoru užasnuti su ovom informacijom i još ne mogu da veruju šta se desilo njihovoj sugrađanki.

Foto: Facebook.com/Danijela Štajnfeld

Imala sam 10 godina kada je Danijela otišla u Ameriku i znam je samo iz filmova. Nikada je nisam videla uživo, iako znam da je došla u selo. Čula sam šta joj se desilo i ne znam šta bih drugo rekla osim da je to strašno, kome god da se desilo, a kamoli nekome ko je odavde, iz našeg sela - kaže jedna meštanka.
Znam Danijelu, videla sam je jednom izdaleka... U selu se ne priča o događaju koji je Danijela opisala u svom dokumentarcu, ali ljudi koji dođu kod nas u kafić komentarišu sve što pročitaju u novinama. Svaki dan se ovde čita sva štampa, tako smo saznali za njen film i za silovanje. Meštani su u šoku. Roditelji su joj divni ljudi, cela njena porodica je poštena - navodi druga meštanka.

Foto: Printscreen YouTube

Video sam Danijelu pre desetak dana, bila je sama i vozila je očev automobil. Ne znam do kada će biti tu, da li se vraća u Ameriku ili ostaje ovde neko vreme... Šokirali ste me informacijom da je doživela silovanje. Nisam to znao, kao ni da je snimila dokumentarac o tome - istakao je Danijelin komšija.

Autor: R.L.

#Danijela Štajnfeld