AKTUELNO

Pevačev izbor partnerke iznenadiće sve.

Ljubavni život popularnog mladog pevača Saše Kovačevića oduvek je intrigirao domaću javnost. On je do sada uglavnom bio u emotivnim vezama sa atraktivnim manekenkama iz svojih spotova, a sa poslednjom partnerkom, Jovanom Jocić nedavno je raskinuo četvorogodišnju ljubavnu romansu.

Foto: Printscreen

U želji da saznamo kada bi Saša mogao da se skrasi kraj nove partnerke, ali i da li mu predstoji svadba, pozvali smo u pomoć astrologa Nevenku Blažik koja nam je dala odgovore na mnoga pitanja.

Sve ukazuje na to da Sašu prvenstveno interesuju devojke koje imaju “šta da kažu”. Venera u Blizancima traži od muškarca da se zaljubi prvenstveno u igru reči, način komunikacije koju ima sa partnerkom. Venera u Blizancima ume povremeno da bude “s cveta na cvet” ali samo kada oseti da ne postoji verbalna povezanost sa partnerkom, jer njoj generalno brzo dosade isprazne priče, jer i sam znak Lava, gde je Saši i Sunce i Mars i Merkur, traže da komunikacija stalno bude “na nivou” - rekla je Nevenka za Pink.rs i otkrila kakva bi devojka mogla da privuče zgodnog pevača.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Sa ovakvom postavkom muškarci (ne)svesno odlažu sam brak, iako su vrlo zainteresovani kako za ozbiljne partnerske odnose, tako i za porodicu i decu. Takođe, sama postavka Jupitera u sedmom polju koji ima aflikaciju opozicije po znaku sa Marsom i Suncem, ukazuje da će Saša često imati problem da pronađe odgovarajuću partnerku, jer njemu ne treba samo “trofej partnerka / supruga” kao što se na prvi pogled čini, već I žena koja je isto tako kao i on zainteresovana za karijeru, želi da uspe u životu, da je slobodnog duha, obrazovana, neobična, jedsnotavno drugačija od svega onoga što drugi očekuju da će Saša da odabere za sebe - kaže astrolog.

Nevenka nam je otkrila i to da će Kovačević u narednom periodu poželeti da se skrasi i da se pozabavi svojim emotivnim životom.

Foto: Pink.rs

Podperiod u kojem se sa Saša nalazi je takođe Mesečev, sve do 8. novembra, a zatim prelazi u podperiod Saturna koji će trajati sve do 21. februara 2019. godine. U ovom period možemo da predpostavimo da će se Saša već dokazati i u svetu svojim talentom i da će u tom periodu da poželi malo da se “smiri” i da se pozabavi svojim privatnim životom, na mnogo ozbiljnijem nivou nego do sada jer mu je Saturn vladar upravo sedmog polja, što ukazuje na partnerku i brak. Moguće je da će Sašin izbor partnerke mnoge iz njegove okoline da ostavi u “čudu” jer će ona biti sve ono što niko nije očekivao da će da izabere za svoju partnerku ili suprugu. Pošto je aspekt kvadrata loš moguće je da će ova veza da pretrpi i mnoge javne kritike i osude - završava astrolog.

Posetite Fejsbuk stranicu astrologa klikom OVDE.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. K.

#Devojka

#Saša Kovačević

#pevač

#svadba

'