AKTUELNO

Otkrila detalje!

Pripreme za "Zadrugu 4" se polako, ali sigurno privode kraju, a zadrugari vrše obavezne sistematske preglede. Tako smo na jednoj privatnoj klinici sreli bivšu - buduću zadrugarku Aleksandru Nikolić, koju nismo mogli a da ne upitamo o odnosu sa Stefanom Karićem.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Naime, Aleksandra nam je priznala da će u "Zadruzi 4" biti potpuno drugačija nego što je bila, ali nas je zanimalo da nam ispriča kako je bilo na žurci u Karićevoj vili, te da li između njih ima nečeg više.

Bilo je fenomenalno, super smo se proveli, bazen je odličan, da kažem to, pošto se toliko priča o tome. Klasična žurka, zezali smo se, Stefan i ja smo u odličnim odnosima, rešili smo neki problem od ranije, o njemu imam lepo mišljenje, kao i o njegovom tati. Pričali smo uopšteno, komentarisali smo prethodnu Zadrugu.. Prešla sam preko svega, znam da je bio u normalnom stanju, nikada mu ne bi na pamet da mi nešto kaže. Nije bila Ivana, nismo je ni spominjali. Za sada između mene i Stefana ne postoji ništa, Osman ima lepo mišljenje o meni, ja lično ne mislim ništa za sada sa Stefanom - ispričala je Aleksandra.

Foto: Instagram.com/karic_osman

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Video: Pink.rs/M. Ivanović

Autor: M.I./O.B.

#Aleksandra Nikolić

#Stefan Karić