AKTUELNO

Veliki životni udarac.

Davne 1994. godine pevač Jašar Ahmedovski doživeo je veliku porodičnu tragediju. Tada je njegov brat Ipče Ahmedovski u 28. godini izgubio život u saobraćajnoj nesreći. Iako mu je teško da priča o svemu tome, Jašar je odlučio da se priseti najtežeg događaja u svom životu.

Foto: Printscreen YouTube/Jasar Ahmedovski

Jašar smatra da bi njegov brat, da je ostao živ, danas bio jedan od najvećih pevača na estradnoj sceni. Istakao je i kako dugo nije mogao da peva njegove pesme.

Da je ostao živ, danas bi bio jedan od najvećih pevača na estradi, to svi znaju. On je pevao sa lakoćom visine, trilere. To retko ko može. Ja jedino njegove pesme pevam na svojim nastupima. Dugo nisam mogao da pevam njegove pesme, ali ja imam obavezu da ih pevam. Dugo nisam mogao ni da slušam njegove pesme. Njegova pogibija nas je sve poremetila. To ne bih poželeo ni najvećem neprijatelju. To je velika tragedija bila za nas. Ja sam se jedva iščupao. Ali žaliću dok sam živ - rekao je Jašar.

Foto: Printscreen YouTube/Jasar Ahmedovski

Sa mnogim kolegama posle toga nisam govorio. Oni su poznavali Ipčeta, sa njim su se i družili i izlazili. Ja sam tada mislio da smo sa kolegama kao familija. Mislio sam da mogu makar da nam izjave saučešće, nije morao niko da dolazi u Makedoniju. To sam očekivao od nekih ljudi koji su mi bili jako bliski. Sa mnogima ne govorim ni danas i nikada neću govoriti jer ne zaslužuju - dodao je Jašar.

Autor: Pink.rs

#Jašar Ahmedovski