AKTUELNO

Nedavno je postao otac, a o njegovoj izabranici gotovo da se ništa ne zna.

Miki Đuričić u emisiji "Magazin IN" pričao je i o ženi s kojom je nedavno dobio dete. On je istakao da se sve slučajno desilo, da nisu u braku, već da su samo prijatelji. Takođe, Miki je rekao i kako će njih dvoje zajedno vaspitavati njihovu ćerku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si odlučio da zasnuješ porodicu sa ženom koja je pre svega tvoja prijateljica. Moram da ti kažem da je sve više mladića i devojka koji su odlučuju za taj ugovoreni odnos - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako je... Nije to ugovoreni odnos, ali mi se volimo. Naša ta ljubav prijateljska je mnogo veća nego ova strastvena, ludilo, svađe, haos... A ovamo da dete gleda kako mu se roditelji svađaju. Ne živimo zajedno, ta žena ima svoj život. Ja sam sad došao od njih. To dete će imati i oca i majku, mi sarađujemo oko svega i zajedno ćemo izvesti dete na pravi put i vaspitavati ga. Imam sreće da je majka mog deteta prosvetni radnik, koja je ozbiljna žena, van medija je. Želim da to dete i ženu zaštitim - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo mi i vezu i sve, ali smo jednostavno shvatili da ne možemo da funkcionišemo u braku. Dobri smo prijatelji, ali to nije ništa ugovoreno. To je tako. Ona je želela da se ostvari kao majka, pitala me šta mislim o svemu tome... Devojka ostala trudna i rekla: "Ja bih da rodim", ja sam rekao: "Zašto da ne". To je jedna jako razumna žena - nastavio je da priča Miki.

Autor: S. K.

#Zadruga