AKTUELNO

Pratite početak četvrte sezone rijalitija "Zadruga" uživo na TV Pink i iz minuta u minut na Pink.rs!

05:22 - Ekipa je sada kompletna! U Belu kuću uselili su se poslednji takmičari za ovu noć - Sandra Rešić, Miljana Kulić, Nadica Zeljković i Vuk Mob!

Foto: TV Pink Printscreen

05:10 - Poslednja četvorka za večeras polako kreće put Bele kuće - Sandra Rešić, Miljana Kulić, Nadica Zeljković i Vuk Mob uputiće se ka novom delu "Zadruge", gde će proći kroz čistilište, porazgovarati sa Leposavom, a potom se zvanično i useliti u kuću.

05:06 - Poslednji takmičar za večeras jeste Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob – njegove pesme na Jutjubu broje više od deset miliona pregleda. Za sobom ima razne afere sa mnogim lepoticama sa domaće javne scene, dok on sa druge strane za sebe kaže da je asocijalan i da nije zaljubljive prirode.

Foto: TV Pink Printscreen

05:01 - Najveće iznenađenje do sada - učesnica "Zadruge 4" ove noći postaje Nadica Zeljković, majka pobednice prve "Zadruge" Kristine Kije Kockar!

Foto: TV Pink Printscreen

04:57 - U "Zadrugu 4" ove noći useljava se i Miljana Kulić – urnebesna zadrugarka,jedna je od najpoznatijih ličnosti rijalitija. Njene simpatične lapsuse često možemo videti na društvenim mrežama, a šta je to što će nas nasmejati ove sezone pokazaće dani pred nama.

Foto: TV Pink Printscreen

04:53 - Vreme je za poslednju turu zadrugara i najveća iznenađenja! Ovaj put u "Zadrugu" ulazi pevačica Sandra Rešić – ćerka pokojnog pevača Nina Rešića, poznata po zavidnom glasu, ali i raznim aferama. Tvrdi da je sve u životu stekla svojim radom, a ne na račun očevog imena, kako je često etiketiraju.

Foto: TV Pink Printscreen

04:50 - Anđelo, Jovana, Milan, Ivana i Miki zvanično su postali stanari Bele kuće!

Foto: TV Pink Printscreen

04:39 - Nakon što su porazgovarali sa Dušicom Jakovljević u studiju, Anđelo, Jovana, Milan, Ivana i Miki krenuli su u novi deo "Zadruge". Nakon što se pozdrave sa podrškom, prođu kroz čistilište i porazgovaraju sa Leposavom, gondolom će se prevesti do Bele kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

04:35 - Poslednji u nizu, u ovoj petorci, jeste Miki Đuričić – novopečeni tataza sebe kaže da će ovo učešće biti totalno drugačije od dosadašnjih. Smatra da je pravio velike greške koje sebi nikada više ne bi dozvolio.

Foto: TV Pink Printscreen

04:32 - Još jedno poznato lice u novoj sezoni "Zadruge" - reč je o pevačici Ivana Šašić. Oštar jezik, ali i sukob sa Stanijom obeležio je boravak na „Farmi“ naše sledeće takmičarke. Ivana za sebe kaže da su je godine dosta promenile i da u „Zadrugu 4“ ulazi kao sasvim druga žena, još jača i spremnija. 

Foto: TV Pink Printscreen

04:29 - Posle Jovane, gledaocima se predstavio i Milan Janković Čorba. On dolazi saKosova, profesionalni je kuvar, ali i jedan od najpoznatijih mladih repera. Poznat je po brzim rimama, a inspiraciju nalazi u svemu. Najveći fan Bore Đorđevića, ali i Borin omiljeni reper, čak imaju i duet.

Foto: TV Pink Printscreen

04:26 -  Jovana Ljubisavljević je naredna zadrugarka. Ona je višegodišnja misica Srbije, rođena Beograđanka. Nakon što je proputovala ceo svet, jedina želja joj je da isproba boravak u "Zadruzi".

Foto: TV Pink Printscreen

04:24 - Došao je trenutak da se gledaocima predstavi i naredna grupa zadrugara. Anđela Rankovića smo imali prilike da gledamo u raznim situacijama. Poznat je po vezi sa Teodorom Džehverović koja je bila pod budnim okom kamera. Kako kaže, vreme je da se vrati na mesto zločina.

Foto: TV Pink Printscreen

04:18 - Novi zadrugari stigli su u Belu kuću, gde su se odmah pozdravili sa cimerima sa kojima će živeti narednih meseci.

Foto: TV Pink Printscreen

04:07 - Nakon što se i Maja predstavila gledaocima, ona je zajedno sa Draganom, Aleksandrom, Vasilijem i Rialdom krenula put novog dela "Zadruge", gde će proći kroz čistilište, porazgovarati sa Leposavom, a potom se uputiti ka Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

04:01 - Posle Dragane, gledaocima se predstavlja i Maja Marković - medicinska sestra koja je noći provodila u Urgentnom centru, noćima lečeći najteže pacijente. Ulazi u Zadrugu sa željom da postane pevačica. Već godinu dana je u vezi sa Jovicom Putnikovićem, javnosti poznatom po učešću u "Zadruzi". Kaže da od svog verenika ima bezuslovnu podršku i da je sigurna da njeno srce ostaje verno njemu do kraja.

Foto: TV Pink Printscreen

03:58 - Dragana Mitrović (Spasojević) naredna je zadrugarka - Kažu da je novosadska barbika dobila dvojnicu, a da je to upravo ova lepotica. U "Zadruzi" će najveći problem imati sa svojom sugrađankom Milicom Kemez sa kojom ima neke neraščišćene račune. Burna i potresna prošlost je samo ojačala.

Foto: TV Pink Printscreen

03:55 - Aleksandra Nikolić jedna je od najatraktivnijih bivših zadrugarki, koja ponovo ulazi u trku za prvo mesto. Smatra da je naučila gde je grešila i ovaj put ide na sve ili ništa.

Foto: TV Pink Printscreen

03:51 - Posle Rialde, gledaocima se predstavio i naredni zadrugar - reč je o Vasiliju Iliću, koji za sebe kaže da je najromantičnija duša koja će ikada ući u "Zadrugu", dok je sa druge strane poznati klaber za kojim mnoge devojke uzdišu. Košarkaš je i pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

03:48 - Došlo je vreme da se gledaocima predstavi naredna petorka. U ovoj grupi led probija Rialda Karahasanović - jedna od najpoznatijih pevačica današnjice, za sobom ima mnogo poznatih hitova, a na Jutjubu ima više od 7 miliona pregleda. Inače, povezivali su je i sa Slobom Radanovićem. Kaže da ulazi kako bi otklonila sve predrasude o sebi.

Foto: TV Pink Printscreen

03:39 - Nedugo nakon što je Vladimir Tomović ušao u "Zadrugu", došlo je do nove svađe - ponovo između Filipa Mijatova i Matore, ovaj put, koja ga je prozvala lažnim milionerom.

Foto: TV Pink Printscreen

03:31 - Naredna petorka, koju čine Elena, Mitar, Đorđe, Zvezdana i Vladimir Tomović stigla je u Belu kuću. Svi su ostali zatečeni kada su na vratima Bele kuće ugledali Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

03:20 - Nakon što su u studiju proćaskali sa Dušicom Jakovljević, Elena, Mitar, Đorđe, Zvezdana i Vladimir krenuli su put novog dela "Zadruge", gde će se pozdraviti sa svojom podrškom, proći kroz čistilište, razgovarati sa Leposavom, a potom uputiti ka Beloj kući!

Foto: TV Pink Printscreen

03:15 - Posle Zvezdaninog predstavljanja, usledilo je još jedno, za mnoge potpuno neočekivano iznenađenje - u "Zadrugu 4" ulazi poznati zavodnik i rijaliti zvezda Vladimir Tomović!

Foto: TV Pink Printscreen

03:12 - Zvezdana Stevanović je naredna zadrugarka! Ona je zvezda u usponu, za sebe kaže da je najčešće opisuje rečenica „pitoma, a besna“, kaže da joj „Zadruga“ predstavlja najveći izazov i da jedva čeka da druženje počne.

Foto: TV Pink Printscreen

03:08 - Posle Mitra, publici se predstavio i Đorđe Milutinović – kaže da ne preza od zauzetih devojaka i da je uvek za dobar provod i dobru zabavu. Tvrdi da u životu bez rizika nema dobitka, tako da ukoliko mu se svidi zuzeta devojka biće spreman da joj osvoji srce bez obzira na okolnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

03:05 - Još jedan poznati tiktoker postaje učesnik "Zadruge 4" - reč je o Mitru Popoviću, koji najviše voli izazove. Za sobom ima odsluženi vojni rok, pa smatra da će se lako prilagoditi uslovima u „Zadruzi“. Najveća slabost su mu žene, žurke i zabava.

Foto: TV Pink Printscreen

03:02 - Nakon što se prethodna petorka uselila u Belu kuću, vreme je za narednu - u ovoj grupi led probija Elena Stojčić, dvadesetogodišnja atraktivna brineta, jedna od poznatijih tatu majstora na našim prostorima. Britkog je jezika i zavodljivog izgleda, tvrdi da u „Zadrugu“ ulazi samo sa jednim ciljem, da napravi pometnju koja će se dugo pamtiti.

Foto: TV Pink Printscreen

02:58 - I petorka koju čine Kenan, Snežana, Toma, Ana i Anđela stigli su u novi deo "Zadruge", gde su se oprostili od svojih najmilijih, nakon čega su prošli kroz čistilište. Tamo ih je dočekala Leposava, posle koje su se gondolom prevezli u stari deo "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

02:46 - Nakon kratkog ćaskanja u studiju, sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, Kenan, Snežana, Toma, Ana i Anđela krenuli su put "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

02:43 - Anđela Milenković naredna je zadrugarka - naoštrenija nego ikada ulazi da dokaže istinu i da razotkrije sve vezano za afere koje joj nimalo ne prijaju.

Foto: TV Pink Printscreen

02:41 - Ana Bulatović – kažu da je "plavi haos" koji nosi sve pred sobom, često tako opisuju zanosnu plavušu koja za sebe kaže da ulazi bez dlake na jeziku.

Foto: TV Pink Printscreen

02:35 - On je dobro poznato lice fanovima "Zadruge" - reč je o Tomi Paniću, kojeg ćemo ovaj put gledati, kako kaže, "bez naglih pokreta".

Foto: TV Pink Printscreen

02:31 - Posle Kenana, televizijskoj publici predstavila se i Snežana Ojdanić – rođaka srpskog pevača Ere Ojdanića. Tvrdi da je život nije ni mazio ni pazio, da je skorosvaki put zgazio. Ulazi radi istine i čvrsto će se držati nje.

Foto: TV Pink Printscreen

02:28 - Nakon što se prethodna petorka uselila u Belu kuću, vreme je za narednu - u ovoj grupi led probija Kenan Tahirović – dečko zbog koga mnoge devojke sanjaju da budu žene od sultana. Tvrdi kako nikada nije hteo da prizna afere sa poznatim damama jer je on pre svega istini džentlmen. Po profesiji je glumac.

Foto: TV Pink Printscreen

02:18 - Paula, Fran, Milomir, Lepi Mića i Ša došli su iz studija u novi deo "Zadruge", gde su se oprostili od svojih najmilijih, a potom prošli kroz čistilište, gde ih je dočekala Leposava. Posle kratkog razgovora sa njom, gondolom su se odvezli do doka, odakle će se uputiti ka Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

02:00 - Poslednji u ovoj grupi zadrugara jeste Nenad Aleksić Ša – pevač, jedan od najpopularnijih na našoj muzičkoj sceni, ima milione pregleda na Jutjubu. Poznat po aferi sa bivšom zadrugarkom koja ga je mogla koštati braka. Ovog puta kaže da će pokušati da odoli raznim iskušenjima

Foto: TV Pink Printscreen

01:56 - Njega ne treba posebno najavljivati - pevač Miroslav Pržulj poznatiji kao Lepi Mića učestvuje i u ovoj, četvrtoj sezoni "Zadruge"!

Foto: TV Pink Printscreen

01:51 - Milomir Ćuković naredni je zadrugar - poznat je po revijama za Armani i Filip Plejn, bio je dovođen u veze sa mnogim lepoticama i raznim misicama sveta. Kaže da bez žena ne može da živi, da određeni tip žena nema, ali da je Stanija za njega nikakva riba.

Foto: TV Pink Printscreen

01:48 - Paula u "Zadruzi" neće biti sama, već će imati punu podršku svog dečka. U pitanju je Fran Pujas – poznat po ekcentričnom izgledu i brojnim tetovažama po licu i telu, tajanstveni Zagrebčanin tvrdi da je burna prošlost iza njega, koju ne želi da ponavlja.

Foto: TV Pink Printscreen

01:43 - Usledio je kratak predah uz efektan nastup plesača, a potom i predstavljanje narednih zadrugara. Gledaocima se predstavila Paula Hublin, misica iz Zagreba, koja je dokaz da je moguće spojiti boks i lepotu. Jake ruke, a još jače reči... Kako kaže, svakoga će postaviti na svoje mesto.

Foto: TV Pink Printscreen

01:35 - Novi učesnici uselili su se u Belu kuću, gde ih je dočekao Milan Milošević, posle čega su se upoznali sa ostalim cimerima.

Foto: TV Pink Printscreen

01:31 - Rada, Bojan, Kobra, Nenad i Šebez stigli su u novi deo "Zadruge", gde su prošli kroz čistilište, posle čega su porazgovarali sa Leposavom... Posle toga će se gondolom odvesti u stari deo "Zadruge" i useliti u Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

01:15 - Poslednji u nizu, u ovoj novoj grupi, jeste Stefan Šebez! Parti manijak,skandal majstor – samo su neki od epiteta koji krase novog zadrugara. Poznat je po brojnim aferama, a najviše po aferi sa Lunom Đogani. Kaže da je spreman da iznese sav prljav veš.

Foto: TV Pink Printscreen

01:10 - U "Zadrugu" ulazi i Nenad Lazić, jedan od najpoznatijih tiktokera u Srbiji, za sebe kaže da je drugačiji od ostalih. Influenser za sebe tvrdi da je miran samo u situacijama kada ga niko ne dira.

Foto: TV Pink Printscreen

01:04 - Zoran Buđić Kobra naredni je zadrugar! Nakon dugo godina na estradi slobodno se može reći da ne postoji nijedna poznata ličnost od koje on ne zna sve, gotovo svi su bar jednom bili pred objektivom jednog od našeg najpoznatijeg paparaca.

Foto: TV Pink Printscreen

01:00 - Bojan Savić je novi zadrugar! Pevač je, za sebe kaže da je oženjen, a da kao momak živi. Voli svoju ženu najviše, ali kaže da ima ljubavi za sve žene sveta.

Foto: TV Pink Printscreen

00:55 - Usledilo je predstavljanje novih zadrugara - Rada Vasić i ove godine biće stanarka Bele kuće! Ona je žena čije najpopularnije izjave i danas srećemo po društvenim mrežama. Za sebe kaže da joj je najveća životna želja da ima sve zlatne zube.

Foto: TV Pink Printscreen

00:50 - Filip Mijatov, Monika, Marko, Filip Car i Ivana stigli su u Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

00:46 - Ubrzo nakon predstavljanja, nova petorka uputila se ka "Zadruzi". Do novog dela dovezli su se oldtajmerima, pozdravio ih je Amidžić, a posle čistilišta i Leposava. Usledila je vožnja gondolom, posle koje će se uputiti ka Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

00:32 - Na redu je još jedna dama - reč je o Ivani Marinković , koja kaže da ulazi u „Zadrugu“ da bi joj se svi divili. Tvrdi da je ceo život imala problem sa ženama i devojkama, ali da takve probleme rešava po kratkom postupku. Godinu dana je nosila priznanje misice.

Foto: TV Pink Printscreen

00:29 - Posle kratke svađe Marka i Filipa, usledilo je predstavljanje novog takmičara, Cara Filipa koji za sebe kaže da važi za opasnog momka, a da u „Zadrugu“ ulazi kako bi se rehabilitovao i odmorio od burnog života koji vodi spolja. Smatra da je u svakoj priči bio crna ovca, pa da će tako biti i ovaj put.

Foto: TV Pink Printscreen

00:23 - Marko Đedović, novinar oštrog jezika i uma, privukao je veliku pažnju i u prethodnoj sezoni, a u novoj, četvrtoj po redu, obećava nam da će biti još brutalniji i, kao i uvek, bez dlake na jeziku! On je novi učesnik "Zadruge 4"!

Foto: TV Pink Printscreen

Već na samom početku s njim je žestoku raspravu otpočeo Filip Mijatov, sa kojim već ima sukob od ranije. Filip je tom prilikom pokušao da diskredituje Đedovića, koji je novinar, dok je on s druge strane uzvratio informacijama koje poseduje iz života Mijatova.

Foto: TV Pink Printscreen

00:14 - Posle Filipa, gledaocima se predstavila i Monika Horvat - hirovita lepotica, kako za sebe tvrdi, koja voli samo skupe stvari. Većinu svog života provela je u Nemačkoj,ali smatra da će se lako uklopiti u balkanski mentalitet.

Foto: TV Pink Printscreen

00:09 - Vreme je za predstavljanje sledeće grupe zadrugara. Prvi član "nove petorke" jeste Filip Mijatov, kog su gledaoci upoznali u prethodnoj "Zadruzi", iz koje je brzo diskvalifikovan. On je londonski biznismen, poznat po aferama sa najlepšim srpskim ženama. Za sebe kaže da mu najteže pada prilagođavanje srpskom mentalitetu nakon dugogodišnjeg života u inostranstvu. Tvrdi da ovog puta ulazi sa zecom u šeširu i da svi zadrugari treba da budu u pripravnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

00:07 - Nova petorka stigla je u Belu kuću, gde ih je dočekao voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

00:00 - Matora, Žana, Andrea, Mladen i Vladislav dovezli su se oldtajmerima u novi deo "Zadruge", nakon čega su se pozdravili sa podrškom, prošli kroz čistilište i porazgovarali sa Leposavom. Usledila je kratka vožnja gondolom, a potom su se uputili ka Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

23:48 - Nakon kratkog ćaskanja u studiju, nova petorka krenula je put "Zadruge". Matora, Žana, Andrea, Mladen i Vladislav uskoro će se useliti u Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

23:42 - Posle Marka, gledaocima se predstavio i Vladislav Mandić - on je državni prvak i reprezentativac odvojke. Sa sovom ima brojne medalje. Karijeru je devedesetih započeo u Partizanu, a nakon toga odlazi u Francusku, gde je započeo i trenersku karijeru. Rijaliti je za njega još jedan takmičarski izazov u kom je spreman da odnese pobedu. Janjušev je najbolji prijatelja.

Foto: TV Pink Printscreen

23:39 - Mladen Rajković je naredni zadrugar – za njega kažu da će biti najveći zavodnik u „Zadruzi“ i da će osvojiti srca svim mladim devojkama. On tvrdi da je svakodnevno okružen prelepim devojkama i da samo u takvom društvu uživa. Evropski prvak u šahu, nosilac mnogobrojnih medalja i priznanja, kao najbolji šahista.

Foto: TV Pink Printscreen

23:32 - U "Zadruzi" ćete ove sezone gledati i Andreu Anđelković - ona je poznata Beograđanka koja svojim glasom krasi najpoznatiju ulicu Beograda. Ne podnosi klaberke i plastične operacije, što jasno i pokazuje, a zbog svog stava brzo je ušla u raspravu sa Žanom Đorđević.

Foto: TV Pink Printscreen

23:27 - Gledaocima se predstavila naredna zadrugarka, i to ona koju poslednjih dana povezuju baš sa Matorom - reč je o Žani Đorđević koja je, kada je trebalo da opišesebe, rekla je da je ona "apstraktna umetnost". Tuđa mišljenja je ne zanimaju, a u „Zadrugu“ ulazi sama, kaže da je spremna na sve.

Foto: TV Pink Printscreen

23:20 - Usledio je kratak predah uz plesnu tačku na bini, u novom delu "Zadruge", a potom i predstavljanje novih učesnika. U rijaliti ponovo ulazi Jovana Tomić Matora! Ona je srčana, iskrena, bivša zadrugarka poznata po mnogim stvarima, ali i po vezi koja je počela i završila se u rijalitiju. Kaže da je emotivno ispunjena, ali da ne zna da li je u vezi ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

23:11 - Novih petoro stanara zvanično se uselilo u Belu kuću, a veliku pažnju privuklo je to što nije došlo do pozdrava između Marije Kulić i Mišela Gvozdenovića!

Foto: TV Pink Printscreen

23:05 - Mišel, Anabela, Jovana, Milica i Alen stigli su u novi deo "Zadruge". Kao i prva petorka, i oni su se dovezli oldtajmerima, nakon čega su se pozdravili sa podrškom, prošli kroz čistilište i porazgovarali sa Leposavom. Ubrzo su se gondolom prevezli do doka, a potom uputili ka Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

22:57 - Nakon predstavljanja u studiju, druga petorka krenula je put "Zadruge" - prvim stanarima pridružiće se uskoro Mišel, Anabela, Jovana, Milica i Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

22:54 - Narednih meseci u "Zadruzi 4" gledaćete i Alena Hadrovića. Po njegovim rečima, ulazi da pokaže ko je i šta je u moru lažnih frajera i lažnih priča. Poznati gradski klaber ipak traži neku mirniju i patrijarhalniju devojku od sebe, a iskreno se nada da će pravu ljubav naći baš u „Zadruzi“. Izbio je u centar pažnje i skandala kao dečko zbogkojeg je Zerina Hećo raskinula sa Dadom Glišićem.

Foto: TV Pink Printscreen

22:47 - U novu sezonu "Zadruge" ulazi i dobro poznato lice iz prethodne sezone, Milica Kemez! Ova zavodljiva Novosađanka, kako kaže, ulazi na popravni. Nije laka devojka, a to će ovoga puta i dokazati. Smatra da su je mnogi smatrali negativnnom, a da će ovim učešćem pokazati da je suprotno od toga.

Foto: TV Pink Printscreen

22: 45 - Vreme je za narednu zadrugarku. Reč je o Jovani Matijević, smatra da bi joj najveći poraz bio da je pamte zbog seksa u rijalitiju, kao neke devojke, a da je to jedina stvar koja joj se sigurno neće dogoditi, a znate kako kažu – nikad ne reci nikad.

Foto: TV Pink Printscreen

22:40 - Posle Mišela, gledaocima se predstavila i Anabela Mićić – za sebe kaže da je izuzetno mami estradni svet, ali da sebe ne vidi jednog dana kao pevačicu. Zanosna brineta tvrdi da najviše voli da se zabavlja i da je to jedini motiv ulaska.

Foto: TV Pink Printscreen

22:33 - U "Zadrugu" ulazi pevač Mišel Gvozdenović, prva ljubav Miljane Kulić! Podsećanja radi, Miljana je izašla iz anonimnosti upravo zahvaljujući Mišelu Gvozdenoviću, kojeg je, dok je bila tinejdžerka, uhodila i priređivala svašta nešto, zbog čega je svojevremeno bio primoran da traži i zaštitu nadležnih organa.

Foto: TV Pink Printscreen

22:27 - Prvih petoro učesnika četvrte sezone "Zadruge" pred vratima Bele kuće dočekao je voditelj Milan Milošević koji se upoznao sa zadrugarima koje do sada nije poznavao, a potom ih uveo u kuću koja nikad lepše nije izgledala! Bela kuća sada ima i novu prostoriju, za pušače.

Foto: Pink.rs

22:22 - U "Zadrugu" se zvanično uselila prva petorka! Kristijan, Marija, Anja, Cvele i Ljiljana stigli su u novi deo "Zadruge", gde ih je dočekao Ognjen Amidžić, ali i rodbina, sa kojom su se pozdravili. Nakon toga, krenuli su kroz tunel i pozdravili se sa spoljnjim svetom, a odmah posle čistilišta dočekala ih je Leposava, koja im je poručila da treba da odstrane sve loše misli koje su ih morile do sada i otpočnu novu etapu u njihovim životima.

Foto: TV Pink Printscreen

22:08 - Prvih petoro učesnika iz studija kreće ka "Zadruzi"! Kristijan, Marija, Anja, Cvele i Ljiljana prvi će kročiti na velelepno imanje u Šimanovcima.

Foto: TV Pink Printscreen

22:03 - Sledeća zadrugarka koja se predstavila gledaocima jeste Ljiljana Stevanović – ona je dugi niz godina radila u Ministarstvu unutrašnjih poslova, vodila je razne istrage, od kojih je jedna bila vezana i za Kristijana Golubovića. Poznata je zbog veze sa poznatim DJ Bob Sinklerom.

Foto: TV Pink Printscreen

21:58 - Anja Todorović u "Zadruzi" neće biti sama - društvo će joj praviti emotivni partner Jovan Cvejić Cvele. On je beogradski klaber, trenutni dečko kontroverzne zadrugarke. Za sebe kaže da ne može da poklekne na čari drugih devojaka, ali da i dalje nije spreman da uđe u bračne vode.

Foto: TV Pink Printscreen

21:52 - Posle Kristijana Golubovića i Marije Kulić, došao je trenutak da publika upozna narednu takmičarku. Reč je o Anji Todorović - ona je plavuša zavodljivog izgleda sa preko 250.000 pratilaca na Instagram profilu. Završila je političke nauke, smer novinarstvo, reči joj nikako ne manjkaju, a kaže da će se u „Zadruzi“ služiti samo istinitim informacijama kojima je dobro potkovana.

Foto: TV Pink Printscreen

21:43 - Marija se rasplakala u studiju čim je s Dušicom Jakovljević počela da govori o svom sukobu sa ćerkom Miljanom Kulić, sa kojom je zbog njenog pomirenja sa Zolom ponovo na ratnoj nozi.

Foto: TV Pink Printscreen

21:41 - Posle Kristijana Golubovića, prikazan je profil naredne učesnice - svima dobro poznate Marije Kulić! Srpski Kardašijani, često tako nazivaju jednu od najpopularnijih porodica u našoj zemlji. Marija je poznata po oštrim stavovima od kojih nikada ne odstupa, nema sumnje da će tako biti i u ovoj, četvrtoj po redu sezoni "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

21:30 - Prvi zadrugar koji je zvanično predstavljen gledaocima ove noći jeste Kristijan Golubović. On je čovek koji je trećinu života proveo u zatvoru. Kaže da je najbitnije da su mu um, srce i znanje u skladu, a da znanja i priča ima mnogo više od svih zadrugara zajedno. U studiju je dočekan ovacijama!

Foto: TV Pink Printscreen

21:25 - Posle predstavljanja čistilišta, Željko Mitrović, Ognjen Amidžić i Iva Grgurić porazgovarali su sa Leposavom, humanoidnim robotom koji će ove godine, prema najavama, biti još britkiji i opasniji, kada je u pitanju njena komunikacija sa zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

21:22 - Željko Mitrović pokazao je Ivi Grgurić i Ognjenu Amidžiću takozvano "čistilište" - specijalni LED tunel, kroz koji će se zadrugari opraštati od cimera i pokušati da okaju svoje grehe.

Foto: TV Pink Printscreen

21:21 - Posle vožnje gondolom, usledila je vožnja oldtajmerom sve do bine, sa koje su se obratili najpre Mitrović, a potom i Iva, pobednica treće sezone. "Ovu "Zadrugu" smo učinili mnogo boljom. "Zadruga" je bila najtraženiji pojam na guglu i kanal na Jutjubu. Preko 54 učesnika će večeras ući. Želim im da se dobro snađu, to ćemo videti, a sada će Iva označiti početak" - rekao je Mitrović, a nakon što je Iva dala znak - usledio je vatromet i "Zadruga 4" zvanično je počela!

Foto: TV Pink Printscreen

21:12 - Željko Mitrović, direktor i vlasnik TV Pink zvanično otvara novu sezonu "Zadruge" sa Ognjenom Amidžićem i pobednicom "Zadruge 3" Ivom Grgurić. Svi zajedno su tradicionalno gondolom isplovili iz pećine, kojom su plovili po jezeru, oko statue čuvenog Medičija.

Foto: TV Pink Printscreen

21:06 - "Dobro veče dragi gledaoci, dobro veče draga publiko! Počinje najbolji rijaliti šou svih vremena, "Zadruga 4" - pozdravila je voditeljka Dušica Jakovljević gledaoce kraj malih ekrana!

Foto: TV Pink Printscreen

21:04 - Posle vatrometa koji je obasjao nebo iznag imaginarijuma, spektakl je nastavljen - šou su nastavili kostimirani plesači, uz najpopularnije svetske, klupske hitove.

Foto: TV Pink Printscreen

21:00 - Vreme je da zvanično počne "Zadruga 4"! Direktan prenos iz Šimanovaca upravo je počeo sa emitovanjem na TV Pink, a zvanični početak označio je veličanstveni vatromet kod palate Milenija.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Dušica Jakovljević

#TV Pink

#Zadruga