AKTUELNO

Biće žestoko!

Zadrugarka ove sezone biće i Rada Vasić. Ona je majka šestoro dece, žena čije najpopularnije izjave i danas srećemo po društvenim mrežama. Za sebe kaže da joj je najveća životna želja da ima sve zlatne zube, a već smo je gledali u "Zadruzi 2".

Voli Rade tako da pusti mene. Nije to prvi put, mi smo navikli na to. Sinovi su dobro, hvala Bogu. Za mene su te svađe normalne, to je Zadruga. Ova Zadruga će biti bolja. Promeniću se i staviću krunice na zube kada izađem. Staviću sve bele zube. Sad sam poznata, treba i malo da se promenim. Rade mi je rekao: "Ženo kakva si bila, takva i ostani" - rekla je Rada.

Oženjen, a kao momak živi - to je novi moto zadrugara Bojana Savića. Voli svoju ženu najviše, ali kaže da ima ljubavi za sve žene sveta. On je u studiju kroz šalu rekao kako se s ženom dogovorio da može da je vara s drugim devojkama.

Supruga i ja smo se dogovrili da jednom mesečno mogu da je varam. Šalim se, naravno. Taman posla. Ja se šalim, tako sam vickast malo. Ja smem da gledam. Zapazim lepe devojke. Ženo obećavam - neću te prevariti. Šalim se samo. Meni je stalo do porodice. Imam zlatnu dečicu. Ovako sam jak na rečima, a kod kuće sam kao bubica - rekao je Bojan.

Sledeći novi zadrugar je i Zoran Buđić Kobra. Nakon dugo godina na estradi slobodno se može reći da ne postoji nijedna poznata ličnost od koje on ne zna sve, gotovo svi su bar jednom bili pred objektivom jednog od našeg najpoznatijeg paparaca.

Svašta znam o javnim ličnostima. Neću da izdam nikoga. Ne cinkarim. Samo one koji mi stanu na žulj. Ako krenu na mene, biću blag otrov. Mijatov me napao. Pita me: "Jesi li spavao s onom, jesi li s onom", ja kažem: "Da li si normalan". Psihopata, hoće da onaniše na moje ribe. Bolesno je ljubomoran. On u zadnje vreme fura sa babama i napada ove mlade. Da li ti znaš da je on išao u starački dom da oplodi bakice. Prvi put sam ga video u životu. Čitao je u novinama u meni, pa ovlažio - rekao je Kobra.

Zatim je najavljen i novi profil. Reč je o učenisku "Zadruge 4" Nenadu Laziću. On je jedan od najpoznatijih tiktokera u Srbiji, za sebe kaže da je drugačiji od ostalih. Influenser za sebe tvrdi da je miran samo u situacijama kada ga niko ne dira.

Nisam se nadao da ću toliko brzo porasti na TikToku.
Dečko je super, sve devojke su ga opkolile. Cepale su mu košulju. Čuvaćemo ga. Možda se ogrebemo za neku devojku preko njega - rekao je Kobra.

Poslednji zadrugar u ekipi koji ulazi u četvrtu sezonu je Stefan Šebez koji je spreman da ima i odnose pred kamerama. Poznat je po brojnim aferama, a najviše po aferi sa Lunom Đogani. Kaže da je spreman da iznese sav prljav veš.

Ovih dana se pisalo svašta o meni. Kako ću ja da uđem da Luni rasturim vezu. To nije istina. Ulazim iz nekih svojih razloga. Ja želim sve najbolje, nemam ništa protiv nje. Ivana Šopić je super devojka, skontali smo se, drugarica mi je... Matora mi je iz srednje škole drugarica - rekao je Stefan.

Autor: S. K.