AKTUELNO

Pored novih lica, tu su i dobro poznati zadrugari.

Nova učesnica "Zadruge 4" je Paula Hablin. Da je moguće spojiti boks i lepotu pokazuje nam upravo ova misica iz Zagreba. Jake ruke,a još jače reči... Kako kaže, svakoga će postaviti na svoje mesto.

S obzirom na to da u "Zadrugu" ulazi i njen dečko Fran Pujas, voditeljka Dušica Jakovljević je pitala Paulu kakve su reakcije dobili i kako planiraju da se ponašaju.

Plašili su nas, znamo kakvu vezu imamo. Bićemo prirodni, ako ne dopustimo da nas neko razdvoji, to se neći desiti - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Njen dečko i budući zadrugar je Fran Pujas koji je poznat po ekscentričnom izgledu i brojnim tetovažama po licu i telu, tajanstveni Zagrepčanin tvrdi da je burna prošlost iza njega, koju ne želi da ponavlja.

Plašili su nas svim živim - potvrdio je i Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni zadrugar je Milomir Ćuković Milo. Poznat je po revijama za Armani i Filip Plejn, bio je dovođen u veze sa mnogim lepoticama i raznim misicama sveta. Kaže da bez žena ne može da živi, da određeni tip žena nema, ali da je Stanija za njega nikakva riba.

Što se tiče Stanije dobro, ishitrena reakcija, čekam da je vidim. Nije da nemam tip, to je obično manekenska građa i plavuše. Ima dosta lepih devojaka, Aleksandra, Maja, Jovana, problem je što ulaze sve zauzete - rekao je Milo.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni zadrugar je svima dobro poznat, a u pitanju je Lepi Mića.

Čuo sam za sukob koji je bio između Đedovića i Mijatova. Mijatov je bio prošle godine, svako ima pravo da se bori na način na koji misli da može. Kobra je osoba iz javnog života, zna dosta o svima - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći zadrugar koji ulazi u Belu kuću je Nenad Aleksić Ša. On je pevač, jedan od najpopularnijih na našoj muzičkoj sceni, ima milione pregleda na Jutjubu. Poznat po aferi sa bivšom zadrugarkom koja ga je mogla koštati braka. Ovog puta kaže da će pokušati da odoli raznim iskušenjima. 

Ovog puta sam odlučio da se opustim i da budem ja. Uželeo sam se "Zadruge" - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga