AKTUELNO

Toma nije štedeo bivšeg prijatelja.

Sledeći učesnik koji ulazi u "Zadrugu 4" je Kenan Tahirović. On je dečko zbog koga mnoge devojke sanjaju da budu žene od sultana. Tvrdi kako nikada nije hteo da prizna afere sa poznatim damama jer je on pre svega istinski džentlmen. Po profesiji je glumac.

Nisam očekivao ludnici oko spota, podnosim nekako pažnju, snalazim se. Opušten sam, nisam uplašen. Simpatija nemam, nisam zaljubljen, ne očekujem ozbiljnu vezu - rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna učesnica koja će večeras krenuti put Bele kuće je Snežana Ojdanić. Ona je rođaka srpskog pevača Ere Ojdanića. Tvrdi da je život nije ni mazio ni pazio, da je skoro svaki put zgazio. Ulazi radi istine i čvrsto će se držati nje.

Bila sam u zatvoru 1996. godine. Od mene očekujte dobru zabavu i svađu ako treba. Neki su mi već malo stao na žulj. Većina mi nije simpatična - rekla je Snežana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bivši, ali i budući zadrugar je i Toma Panić. On obećava da ćemo ovog puta gledati Tomu „bez naglih pokreta“, ali da nam ništa dalje od toga neće otkrivati.

Voditeljka Dušica Jakovljević je pitala Tomu da li će se pomiriti sa Lepim Mićom.

Nismo se izmirili, niti ćemo, on je đubre. Nema potrebe da se mirim sa nekim ko nije čovek. Od čega nije stigao da vidi dete? Nadeždu smatra sestrom, nije morao zbog mene - rekao je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Nova zadrugarka je i Ana Bulatović - plavi haos koji nosi sve pred sobom, često tako opisuju zanosnu plavušu koja za sebe kaže da ulazi bez dlake na jeziku.

Ima ih dosta koji mi nisu simpatični, mnogo ih je koji se foliraju - prokomentarisala je Ana zadrugare.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna učesnica je Anđela Milenković - atraktivna zadrugarka, naoštrenija nego ikada ulazi da dokaže istinu i da razotkrije sve vezano za afere koje joj nimalo ne prijaju.

Sad je počelo da mi smeta to što me povezuju sa Lazarom Jeremićem. Sa Kenanom se znam odranije - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.M.

#Zadruga