AKTUELNO

Novi zadrugari tvrde da su spremni za dešavanja u Beloj kući.

Naredna zadrugarka koja ulazi u Belu kuću je Rialda Karahasanović. Jedna od najpoznatijih pevačica današnjice, za sobom ima mnogo poznatih hitova, a na Jutjubu ima više od 7 miliona pregleda. Kaže da ulazi kako bi otklonila sve predrasude o sebi.

Spremna sam, ne znam šta me očekuje. Kad uđem videću šta me čeka. Ne znam kako ću se nositi, ne sumnjam u sebe, u svoju psihičku stabilnost - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći učesnik je Vasilije Ilić. Za sebe kaže da je najromantičnija duša koja će ikada ući u Zadrugu, dok je sa druge strane poznati klaber za kojim mnoge devojke uzdišu. Košarkaš je i pevač.

Laži i dvoličnost ne podnosim. Moja najbolja drugarica je već ušla, Anja Todorović - rekao je Vasilije.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna učesnica je Aleksandra Nikolić. Jedna od najatraktivnijih bivših zadrugarki ponovo ulazi u trku za prvo mesto, smatra da je naučila gde je grešila i ovaj put ide na sve ili ništa.

Nisam bila iskrena, nisam htela da povredim neke ljude, sada me baš briga. Vodila sam računa šta radim. Stefan Karić i ja smo prijatelji, veliki pozdrav za njega i njegovog oca - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća zadrugarka je Dragana Spasojević. Kažu da je novosadska barbika dobila dvojnicu, a da je to upravo ova lepotica. U Zadruzi će najveći problem imati sa svojom sugrađankom Milicom Kemez sa kojom ima neke neraščišćene račune. Burna i potresna prošlost je samo ojačala.

Ja nemam ništa protiv Milice, ne vodim tuđe ratove - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna učesnica je Maja Marković. Medicinska sestra koja je noći provodila u Urgentnom centru, noćima lečeći najteže pacijente. Ulazi u Zadrugu sa željom da postane pevačica. Već godinu dana je u vezi sa Jovicom Putnikovićem, javnosti poznatom po učešću u Zadruzi. Kaže da od svog verenika ima bezuslovnu podršku i da je sigurna da njeno srce ostaje verno njemu do kraja.

Spremna sam. Dala sam otkaz na Urgentnom, sada sam tu gde jesam. Nemoguće je da neko osvoji moje srce - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga