AKTUELNO

Posle letnje pauze, ovog utorka uživo od 22 časa na TV Pink počinje emitovanje 13. sezone najgledanije late night emisije „Ami G Show“.

Autor i voditelj Ognjen Amidžić će u prvoj emisiji nove sezone ugostiti veoma zanimljive goste – Sanju Vučić, Kseniju Knežević i Ivanu Nikolić, članice najpoularnije ženske grupe „Hurricane“, kao i mladog popularnog pevača i repera Relju Popovića.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Za veoma kratko vreme, grupa „Hurricane“ stekla je veliku popularnost, a sve je počelo sa pesmom „Favorito“, koja ima više od 66 miliona pregleda na Jutjubu. Od tada, svaka pesma koju Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić objavila, postala je hit, a zahvaljujući popularnosti među publikom, devojke su dobile priliku da pesmom „Hasta la Vista“ predstavljaju Srbiju na Evroviziji, koja je zbog pandemije koronavirusa nažalost otkazana. 

Ipak, to devojke nije obeshrabrilo, već su nastavile da marljivo rade na svojoj karijeri, te su objavila prvo duet sa MC Stojanom „Tuturutu“, a potom i pesmu „Folir’o“, koju je za njih uradio upravo Ognjen. Da li su zadvoljne uspehom koji je postigla pesma i kako je izgledala saradnja sa Amidžićem, da li su počele da nastupaju i šta planiraju u budućnosti, članice grupe „Hurricane“ otkriće u emisiji „Ami G Show“.

Foto: Đorđe Bukvič

U studio dolazi i Relja Popović, jedan od najpopularnijih repera u Srbiji. Zahvaljujući pesmama i visokobudžetnim spotovima, Relja se izdvojio na javnoj sceni, a osim zbog karijere, izaziva pažnju medija i zbog veze sa Nikolijom Jovanović, sa kojom ima ćerku Reu. Iako voli da privatan život drži u tajnosti, Relja će se u emisiji „Ami G Show“ dotaći i odnosa sa Nikolijom, zatim budućih planova u karijeri i svih aktuelnih tema.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Katarina Mihajlović

- Očekujem da 13. sezona ostvari bar približne rezultate kao 12. i da ostanemo na tom nivou. To bi me zadovoljilo. Nadam se da će 13. sezona doneti neke nove stvari i meni i ekipi, možda otvoriti neke nove putanje za budućnost. Teško je svake sezone biti inovativan, jer se smanjuje broj ljudi kojima raspolažeš, manje je tema. Ima dosta zanimljivih ljudi, samo je stvar procene da li oni mogu da budu u ovakvom šou programu, koji se bavi najpopularnijim i najbitnijim ljudima u određenom trenutku. Uvek volim da ubacim nekog novog, posebno te 'obične' ljude, manje eksponirane. Upravo tu pronalazim novine i crpim inspiraciju. Spremili smo ludnicu za ovu sezonu, a počinjemo u utorak sa grupom “Hurricane” i Reljom – rekao je Ognjen pred početak nove sezone. 

Foto: Marija Timotijević za Studio One

Osim razgovora o svim gorućim pitanjima, očekuju vas i izazovi po kojima je emisija “Ami G Show” prepoznatljiva, ali i brojne zanimljive igrice.Ne propustite početak nove, 13. sezone emisije “Ami G Show” u utorak 8. septembra uživo od 22 časa na TV Pink! 

Autor: M.Đ.

#Amidži Šou

#Ognjen Amidžić