AKTUELNO

Turbulentno veče!

Četvrta sezona najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga" startovao je veoma burno i turbulentno. Prošle noći imali smo priliku da prisustvujemo spektakularnoj žurki na kojoj je pevala popularna pevačica Tijana Milentijević, poznatija po pesmi ,,Žena od sultana", sa svojim kolegom Bobom.

Tijana i Bob zabavljali su zadrugare i publiku do ranih jutarnjih sati, a kako se tokom svake žurke dese mnoge promene, pomno smo pratili svaki pokret stanara velelepnog imanja.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Promo/Silver Light, Unsplash.com, Pink.rs

Naizgled mirno i veselo veče, puno raznoraznih priča, pretvorilo se u polje flertovanja. Aleksandra Nikolić bila je jedna od zapaženijih zadrugarki koja je bila otvorena za flertovanje sa Kritijanom Golubovićem, Vladimirom Tomovićem, pa čak i sa Kenanom Tahirovićem. Međutim, Aleksandra se tu nije zaustavila, pa je cimerima i prepričala da joj je Nenad Aleksić Ša prebacio da mu je neprijatno kada ostanu nasamo, zbog njegove supruge Ivane Aleksić koja ga čega kod kuće. Podsetimo, Ša je tokom ,,Zadruge 2", imao burnu aferu sa Draganom Mitar, zbog čega mu je brak visio o koncu.

Sa druge strane, Kenan je imao pune ruke posla, jer su se mnoge zadrugarke borile za njegovu pažnju. Pored Aleksandre, Milica Kemez je takođe bila jedna u nizu koje su želele da budu primeće od strane šarmantnog zavodnika, što joj je i pošlo za rukom, jer ju je Kenan na kraju i zagrlio.

Međutim, u svakoj priči ima i onaj deo kada kreću drame, pa tako ni ovo veče nisu izostale pecke, teške reči i međuljudski sukobi alfa muškaraca koji su se borili za svoju teriotoriju. Monika Horvat prisetila se svog bivšeg dečka, kog je videla u Filipu Caru od kog se ne odvaja još pre karantina. To se Filipu nije svidelo, te se razbesneo, pa su zadrugari pokušali da ga smire, kako ne bi došlo do većeg karambola.

Ali to nije sve, Tomović je zaratio sa Carem zbog Andree Anđelković u ranim jutarnjim satima, zbog čega je moralo da reaguje i obezbeđenje kako bi smirilo sukob zadrugara u spavaćoj sobi. Kao grom iz vedra neba njih dvojica su započeli svađu zbog čarape koju je Vladimir tražio od Andree, a kako je Filip već bio pod tenzijom, to ga je iziritiralo, te su napravili scenu.

I ono najslađe i najlepše za kraj. Kada su se pogasila svetla, zadrugari su se pripremili za spavanje i utonuli u dubok san, a Alen Hadrović imao je zanimljivo društvo u krevetu. Pogodite, ni manje, ni više nego je Aleksandra Nikolić odlučila da se uvuče kod Alena u postelju, te su razmenjivali nežnosti, a on ju je i nekoliko puta pomazio po glavi.

Ostaje nam da pratimo nastavak rijalitija, jer su se mnogi odnosi već uzburkali, a kako večeras sledi emisija ,,Pitanja gledalaca", mnoge stvari će biti isterane na čistac.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: O. B.

#Zadruga