AKTUELNO

Par je raskinuo i otkrio potresne detalje svoje prošlosti.

Ovog četvrtka u Belu kuću ušetao je voditelj Milan Milošević kako bi nastavio emisiju "Pitanja gledalaca". Pre nego što je Milan pročitao pitanja, oglasio se Fran Pujas koji je raskinuo sa Paulom Hublin.

Vučem probleme iz detinjstva. Prema svim bliskim osobama ponašam se kao g*vno. Paula i ja samo odlučili da raskinemo. Mislim da mi treba vremena za sebe, da bih promenio neke stvari. Ona je devojka koju sam prvi put ošamario, ne mogu to sebi oprostiti. Ona je bila predobra prema meni - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Imao sam problem s tim, mi kad se posvađamo ona se skloni da se smiri, našmrkao sam se i ona je otišla iz kuće kod prijateljice. Mi smo se svađali, bio sam drogiran i lupio sam joj šamar. Mene je sramota, nikada to neću oprostiti sebi - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobila i Paula Hublin koja se rasplakala.

Rekla sam mu da ovde ulazimo zajedno. Pokušavam ga zaštiti pred svima. Mene je povredilo to što on meni ne može naći zamerku. Radila sam dva posla. Mene je juče povredilo što je rekao da sam mu zamerila što je Aleksandri dao ćebe. Ja ne mogu biti više muškarac u vezi - rekla je Paula i nastavila:
Ovo mi nije prvi put da prođem nasilje opravdavam to, jer sam razumela. To nije jedini problem u našoj vezi. Ne sluša me, ne daje mi pažnju. Imam osećaj da me iskorišćava u vezi.
Ona zaslužuje boljeg i kvalitetnijeg dečka - rekao je Fran.
On je duša, ona je dobra. Dominantnija je i svi mislimo da nisu jedno za drugo - rekao je Vladimir.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga