AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima.

Kroz najzanimljivije priče o javnim ličnostima sa domaće i strane scene, vodiće vas dobro poznato lica Tijana Prica ali i nova voditeljka Bojana Lazić, kroz rekapitulaciju nedelje vodiće vas Katarina Nikolić, dok će se sa različitih lokacija u program uključivati Nemanja Vujičić, Jelena Bašić i Marina Bojović.

Foto: Jelena Simonović

Foto: Jelena Simonović

“Zadruga 4” počela je pre nešto manje od sedam dana, a jedno od najvećih iznenađenja tokom ceremonije otvaranja bio je ulazak pevača Mišela Gvozdenovića, čija priča sa Miljanom Kulić datira iz 2012. godine. Snimak njihovog susreta u “Zadruzi 4” je iste noći bio na 4. mestu u trendingu na Jutjubu, a o njima ne prestaje da se priča. Kako je Miljana sama priznala, pre osam godina je bila opsednuta Mišelom, toliko da se čak preselila u Čačak zbog njega. Međutim, tu nije bio kraj – Miljana je sate provodila ispred njegove kuće, hranila njegovog psa, zvala vatrogasce na njegovu adresu, pa čak i njegovu kuću okrečila u roze. Tragom ove priče, ekipa emisije “Premijera – Vikend specijal” uputila se u Čačak, u njegov porodični dom. Kako izgleda kuća koju je Miljana okrečila, ali i kroz šta je sve prošla njegova porodica zbog kontroverzne učesnice rijalitija, saznaćete već ove nedelje. 

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Još jedno iznenađenje “Zadruge 4” bio je ulazak Nadice Zeljković, majke Kristine Kije Kockar, pobednice prve sezone najgledanijeg rijalitija. O Nadičinom ulasku u trku za glavnu nagradu, pred premijernim kamerama govorio je njen bivši zet, pevač Sloba Radanović. Da li je vidi kao pobednicu “Zadruge 4” i kakvo mišljenje ima o bivšoj tašti nakon razvoda od Kije, Sloba otkriva u “Premijera – Vikend specijalu”

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra Obradović šokirala je javnost kada je bivšeg partnera optužila da ju je tukao i da joj je oduzeo sina, te da je rekao da je bivša maneknka nestabilna i da je često pod uticajem alkohola, narkotika i lekova. Nakon nekoliko meseci borbe, Sandra je uspela da vrati sedmomesečnog sina. Međutim, početkom avgusta, Sandra je izazvala saobraćajnu nezgodu. Šta posle svega Sandra ima da kaže, saznaćete u nedelju na Pinku. 

Foto: TV Pink Printscreen

Život bivše misice Sanje Papić promenio se kada je njen suprug, advokat Miša Ognjanović ubijen u junu 2018. godine. Sanja se od tada potpuno posvetila ćerki Lari, ali sudeći po njenom profilu na društvenoj mreži Instagram, ne zaboravlja supruga i neretko deli sa pratiocima njihove fotografije. Sanja većinu vremena provodi van Srbije, a kako izgleda njen život dve godine nakon gubitka supruga, istraživala je “Premijera – Vikend specijal”

Foto: Instagram.com

Proteklih dana region bruji o crnogorskoj pevačici Jadranki Barjaktarević, koja je na jednom skupu otpevala pesmu Mitra Mirića “Ne može nam niko ništa”, uz izmenjene stihove: “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”. Ovaj postupak naišao je na negodovanje i osudu, a pevačica je pokušala da se opravda govoreći da ju je ponela atmosfera, te da nije imala lošu nameru. Međutim, u nameri da se opravda nije uspela, za samo nekoliko sati, zbog previše prijava, ugašen joj je nalog na društvenoj mreži Instagram, uz jasnu poruku da više nije dobrodošla u Srbiju. Pored toga, televizije sa nacionalnom frekvencijom objavile su zvanična saopštenja da za Jadranku više neće biti prostora u njihovom programu. “Premijera – Vikend specijal” donosi detalje ovog skandala.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Zarad dobre priče, ekipa “Premijera – Vikend specijala” odlazi i van granica naše zemlje, te ćete ove nedelje videti kako izgleda dom pevačice Indire Levak u Zagrebu, ali i kako Marina Visković provodi vreme na Maldivima. 

Foto: Pink.rs

View this post on Instagram

💖

A post shared by Marina Viskovic-VISCOZA✨ (@marina_viskovic_official) on

Da li ima istine u spekulacijama da su Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić prekinuli dugogodišnju vezu, da li je Edita Aradinović ponovo u svađi sa sestrom Indirom Indi Aradinović i iskrenu ispovest Ljiljane Jakšić o teškim trenucima ali i kako izgledaju koncerti u doba korone, gledaćete u “Premijera – Vikend specijalu”.

Očekuje vas još mnogo premijernih priča, zato ne propustite novo izdanje emisije “Premijera – Vikend specijal” u nedelju 13. septembra uživo od 13:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ana Bekuta

#Edita Aradinović

#Indira Aradinović Indi

#Indira Levak

#Jadranka Barjaktarević

#Katarina Nikolić

#Kristina Kija Kockar

#Ljiljana Jakšić

#Marina Visković

#Miljana Kulić

#Milutin Mrkonjić

#Mišel Gvozdenović

#Nadica Zeljković

#Premijera

#Premijera Vikend Specijal

#RTV Pink

#Sandra Obradović

#Sanja Papić

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#Zadruga

#emisija

#voditeljka