AKTUELNO

Iznenadićete se kada vidite šta je u pitanju!

Ekipa portala Pink.rs danas je imala prilike da se nađe na jednom i te kako zanimljivom mestu. Naime, mi smo posetili tatu studio bivšeg zadrugara Filipa Reljića, gde smo zatekli njega i Taru Simov. Razlog njihovog susreta bio je taj što je Tara želela da doradi tetovažu koju joj je odradila inače aktuelna zadrugarka Elena Stojčić.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

- Filip stvarno profesionalno radi svoj posao, inače je nežan, ali na momente se seti nekih starih stvari iz Zadruge, pa me malo zaboli, kao na primer sad - rekla je Tara, a Filip se nadovezao:

- Sad sam dobio jedan mali fleš moje i Tarine svađe, rekao sam joj pre početka, sad će doći mojih pet minuta pa ćeš da vidiš. Iskreno, pre pet minuta mi je promenila dizajn (smeh). Trebalo je da radimo crno belo, ali je onda poželela u boji, što je malo komplikovanije, ali ništa to nije čudno za Taru. Radimo doradu, ne prepravku, ovo je radila Elena, moja koleginica koja je sada u Zadruzi, tako da se nadam da će joj se svideti.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Kako je ova tetovaža nešto na čemu će morati dugo da radi, barem nekoliko sati, istakli su da će se oboje dobro istračariti, te otkriti jedno drugom razne tajne. Takođe, Tara nam je otkrila plan, tačnije iznenađenje da će ona uraditi Filipu tetovažu i on njoj, a koja će nositi znak III-2, kako se njihova grupica zvala u Zadruzi 3.

- Ja sam rekao Tari, ako stignemo danas, ja ću da joj dam da mi napiše negde na telu, videćemo gde, to će biti simbolično - rekao je Filip.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

- Stvarno mi je stalo do njega i volim ga kao brata rođenog i baš smo pričali, ljudi sa kojima se družimo iz Zadruge, sve je to nekako drugačije, emotivnije, imam ja drugarice ceo život, ali je ovo nekako baš drugačije. Ja tako dovedem neku moju drugaricu koja nije bila u Zadruzi, sednemo sa zadrugarima i njoj nije ništa jasno. Programirani smo drugačije - istakla je Tara, a Filip se nadovezao:

- Meni je mozak ispran zbog Tare Simov, tražim pomoć psihologa - ispričao je on kroz smeh.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Mi smo ih ostavili da tračare i da završe započeto, a kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: Nemanja Vujčić

#Filip Reljić

#Tara Simov

#Tetovaža

#Tetoviranje