AKTUELNO

Oduševićete se kada vidite kako su se upoznali!

Goca Tržan, popularna pevačica i njen suprug Raša Novaković od samog početka njihove veze privlačili su pažnju javnosti. Razlog za to je bio što je razlika među njima 14 godina, ali oni nikada nisu dozvoljavali da im to remeti mir i ljubav.

Foto: Instagram.com

Raša se pojavio u Gocinom životu kao novi član njenog benda, a ona ga u prvi mah nije gledala kao potencijalnu ljubav za ceo život.

Došao je u moj bend kao novi član, i imao je 23 godine. On je za mene bio klinac - izjavila je Goca u jednom intervjuu.

Foto: Instagram.com/gocatrzan

Međutim, Raša se, kako se navodilo, zaljubio u nju prvog trenutka kada je video i više nije mogao da skloni pogled. Kada joj je priznao da gaji emocije prema njoj, pevačica se nasmejala, ali je ljubav ubrzo buknula i kod nje.

Dana 20. septembra 2015. rešili su da izgovore sudbonosno "Da", a najvažniji gost na venčanju bila je Lena, Gocina ćerka iz prvog braka, sa kojom Raša ima fantastičan odnos.

Foto: E-Stock/Kobra

Kako ovog meseca obeležavaju godišnjicu braka, Goca je priznala da će je proslaviti skromno, a otkrila i koliko joj je važno poverenje koje gaje.

Njih dvoje nikada nisu dozvoljavali da im nešto naruši ljubav, pa čak ni zluradi komentari kojih je bilo i koji se i danas dešavaju. Velika želja im je da se ostvare kao roditelji, a pevačica nikada nije skrivala da se podvrgla vantelesnoj oplodnji. 

Autor: Nemanja Vujčić

#Goca Tržan

#Ljubavna priča

#Radomir Raša Novaković