AKTUELNO

Ovako Ražnatovići uživaju!

Veljko Ražnatović objavio je fotografiju koja je postala pravi viral na društvenim mrežama. U pitanju je porodična slika mladih Ražnatovića sa njihovim sinom, a o istoj ne prestaje da se priča od njenog objavljivanja.

Na slici nastaloj u šumi su Veljkova supruga Bogdana Ražnatović, Veljko i sin Željko, kojeg je mladi bračni par dobio u junu ove godine. Ime je, kako je poznato, dobio po svom pokojnom dedi Željku Ražnatoviću Arkanu, a o rođenju naslednika danima se pisalo u domaćim medijima.

Foto: Instagram.com

Bogdana na slici ljušti krastavac, a Veljko bez majice drži sina u krilu, dok u desnoj ruci drži pušku naslonjenu iza uha. Ispred njih stoji veliki pas, a na slici se vide ćumur i zapakovano meso, spremno za pripremanje.

Dok su neki bili oduševljeni objavljenom slikom ističući kako je "mnogo skupa", drugi u neverici zbog onoga što se nalazi na njoj, a treći, pak, šokirani jer do sada tako nešto nisu videli i smatraju da je ipak malo preterano, slika se munjevitom brzinom lajkovala i širila društvenim mrežama.

Mladi mama i tata su nasmejani, a uz objavu stoji i Veljkov komentar.

- Znaš li odakle si, sine, pogledaj pogledaj planine sive, zejtinlikom cveće procvalo, Šumadijom sunce zasjalo... Pozdrav iz majke Srbije - napisao je Veljko i uz to zamolio sve da više ne prijavljuju sliku, jer, kako je naveo, slika nikoga ne vređa.

Autor: M.K.

#Bogdana Rodić

#Veljko Ražnatović