AKTUELNO

Razjasnila sve!

Kristijan Golubović pre nekoliko dana u ''Zadruzi 4'' izneo je detalje o navodnom novom momku Stanije Dobrojević, te su se svi zadrugari složili da se radi o Aleksandru Krsmanoviću, koji radi kao telohranitelj. Aleksandar je te navode demantovao i tom prilikom otkrio da je sa Stanijom u prijateljskim odnosima, a inače radi i kao njeno obezbeđenje, te je sa njom bio i tokom emisije ''Amidži šou'', kada ih je Kristijan, koji je takođe bio gost, i video zajedno.

Foto: Pink.rs

Sada se oglasila Stanija i otkrila sve o odnosu sa Krsmanovićem, a priznala je i da li u ''Zadrugu'' ulazi kao solo devojka.

- Aleksandar Krsmanović je moje obezbeđenje godinama. Imamo super drugarski odnos, kvalitetan dečko. Nije mi prijalo ono što je Kristijan rekao i drago mi je da se on oglasio i to demantovao. Što se mog ljubavnog statusa tiče, slobodna sam devojka i u ''Zadrugu'' ulazim singl - poručila je Dobrojevićeva za Pink.rs.

Foto: privatna arhiva

Inače, Aleksandar je najbolji prijatelj, a i obezbeđenje takođe bivšeg zadrugara i popularnog pevača, Slobe Radanovića, pa ga prati na sve nastupe i često se slikaju zajedno.

Autor: M.K.

#Stanija Dobrojević