AKTUELNO

Zadružene su za dobru zabavu svake nedelje!

Od prošle nedelje domaćini najgledanije emisije o poznatima "Premijera - Vikend specijal" su voditeljke Tijana Prica i Bojana Lazić, dok vas kroz rekapitulaciju nedelje kao i do sada vodi Katarina Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

U razgovoru za portal Pink.rs, Tijana i Bojana nisu skrivale oduševljenje što će gledaoce širom regiona svake nedelje informisati o životima poznatih, a istakle su i da se odlično razumeju.

Na dobru promenu se lako naviknu ljudi, ja mislim da će ovo sve funkcionisati kao i do sada. Bojana je neko ko je iz posla i ko je dugi niz godina radio vrlo sličan format, kao što je ova emisija. Mislim da nećemo imati problema. Ono što je meni drago jeste da je i ona mama, da razume sve probleme koji se dešavaju van ovog studija. Nas dve, iako smo vizuelno potpuno različite, trudićemo se da budemo slične kada je dobra zabava u ovom studiju u pitanju - govori nam Tijana Prica.

Foto: Pink.rs/J. Simonović

Ja se slažem u svemu sa svojom novom koleginicom. Ovo je za mene jedan veliki poslovni izazov, jeste da sam godinama radila sličan format, ali mi je nekako bila želja da sve promenim i ovo je više nego dobra promena. Kako je Tijana rekla, svaka promena je dobrodošla u životu. Ja se nadam da će biti sve okej, volela bih da mi kao Premijerni tim budemo pobednička ekipa, kao i do sada - priča Bojana Lazić.

Foto: Pink.rs/J. Simonović

Tijana Prica je za svoju novu kolegnicu pripremila i srdačnu dobrodošlicu, što je Bojanu oduševilo. U prvoj zajedničoj emisiji Tijana je sve vreme bila podrška Bojani, a Lazićeva nam otkriva i da je oduševljena načinom na koji ju je Prica sa celim timom emisije "Premijera - Vikend specijal" dočekala.

Meni je vatreno krštenje bilo pre dve nedelje kada sam se vratila s bolovanja, trema, razmišljala sam puno o programu koji ide uživo, šta rade moji kod kuće... A ove nedelje sam bila Bojani kao moralna podrška, jer je to njoj bilo vatreno krštenje - izjavila je Tijana Prica za Pink.rs

Foto: Pink.rs/J. Simonović

I stvarno moram da dodam, Tijana je toliko dobar domaćin zajedno sa Nemanjom i Katarinom, da se ja osećam kao kod kuće - dodaje Bojana Lazić.
Ja sam na Pinku već 13. godina. Ovde sam nekako odrasla i svakog prihvatam kao kod kuće, trudim se da budem dobar domaćin tom koji dolazi i pratim one koji odlaze - govori nam Tijana.

Novo izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal" očekuje vas već u nedelju od 13:30h na TV Pink, kada ćete saznati najnovije informacije o životima poznatih sa lica mesta!

Autor: Srđan Kuvekalović

#Bojana Lazić

#Premijera-Vikend specijal

#TV Pink

#Tijana Prica